ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: «Νέα απόπειρα εξαπάτησης πολλών χιλιάδων συντοπιτών μας με το τέλμα της επανακτηματογράφησης»

ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: «Νέα απόπειρα εξαπάτησης πολλών χιλιάδων συντοπιτών μας με το τέλμα της επανακτηματογράφησης»

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζει «επικοινωνιακό σόου» τη σύσκεψη στο Εμπορικό Επιμελητήριο με θέμα την διόρθωση του Κτηματολογίου στις επίμαχες περιοχές του Δήμου Μυτιλήνης, το οποίο θα ξεχαστεί μετά τις εκλογές.

«Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, ο Βουλευτής Λέσβου της ΝΔ, διαφημίζει με ανακοίνωσή του, ότι “κατόπιν ενεργειών του”, διοργανώνεται αύριο 4/6, ευρεία σύσκεψη στο Εμπορικό Επιμελητήριο με θέμα την διόρθωση του Κτηματολογίου στις επίμαχες περιοχές του Δήμου Μυτιλήνης. Δεν διστάζουν δηλαδή, η Νέα Δημοκρατία και ο τοπικός Βουλευτής της, να εκμεταλλευτούν για άλλη μια φορά την ανάγκη του κόσμου για λύσεις, σε προβλήματα που εκείνοι δημιούργησαν, ώστε να προσπαθήσουν να υφαρπάξουν την ψήφο του. Βόα εξάλλου η τοπική κοινωνία, για υποσχέσεις ατομικών εξυπηρετήσεων με… κλήρωση ή ρουσφετολογική μεθόδευση.
Το φιάσκο της κτηματογράφησης στις περιοχές του Δήμου Μυτιλήνης, που έχει αναγκάσει χιλιάδες συμπολίτες μας στο να υποβάλλονται οι ίδιοι σε έξοδα χιλιάδων ευρώ, για την διόρθωση των κτηματολογικών εγγραφών ώστε να μην χάσουν τις περιουσίες τους, έχει αναδειχθεί επανειλημμένα τελευταία 3 χρόνια τόσο μέσω ερωτήσεων και αναφορών του τότε βουλευτή μας Γιάννη Μπουρνού, όσο και μέσω ανακοινώσεων της οργάνωσης μας.
Δυστυχώς, η Νέα Δημοκρατία όχι μόνον δεν έλυσε όλα αυτά τα χρόνια το πρόβλημα, που με δική της ευθύνη έχει δημιουργηθεί, αλλά όπως φαίνεται εκμεταλλεύεται τη διαιώνιση του, ώστε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές να στήσει ακόμη ένα επικοινωνιακό σόου, το οποίο φυσικά θα ξεχαστεί μετά τις εκλογές, όπως και τα προηγούμενα και οι συμπολίτες μας θα μείνουν αβοήθητοι, αναλαμβάνοντας οι ίδιοι το κόστος διόρθωσης των αρχικών εγγραφών, ώστε να μην χάσουν τις περιουσίες τους».

To top