Συνεχίζονται οι περιοδείες και οι συγκεντρώσεις του ΚΚΕ

Συνεχίζονται οι περιοδείες και οι συγκεντρώσεις του ΚΚΕ

Στην αγορά της Αγιάσου ανανεώθηκε το μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ, στη συγκέντρωση του Σαββάτου 1 Ιουνίου.

Ο Γραμματέας της ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ, Κώστας Ρήγας, τόνισε: «Σκεφτείτε τι θα είναι εδώ στις 10 του Ιούνη, που θα έχουμε αποτέλεσμα και θα έχει κοπάσει ο προεκλογικός κουρνιαχτός. Θα είναι εδώ η ακρίβεια, οι ελλείψεις στην υγεία, το χτύπημα στο εισόδημά μας, οι εξελίξεις στο προσφυγικό. Άρα το κρίσιμο ερώτημα για ακόμη περισσότερους είναι το πώς θα δυναμώσουν αυτοί που θα τα αντιμετωπίσουν, δηλαδή το ΚΚΕ και το λαϊκό κίνημα, και από αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα».

Στο χαιρετισμό της η Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ, δήλωσε: «Πριν ένα χρόνο βγάλατε το ΚΚΕ πρώτο κόμμα στην Αγιάσο, και μας γεμίσατε περηφάνια και αισιοδοξία για να δυναμώσουν οι αγώνες που από κοινού δίνουμε πάνω στο νησί και έχουν αποτέλεσμα, όπως τα εμπόδια στους πλειστηριασμούς και οι επανασυνδέσεις ρεύματος.»

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Βαγγέλης Κατσακούλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ: « Ξέρετε ότι τα κόμματα που δουλεύουν για την ΕΕ, δε μπορούν να σταθούν δίπλα σας, όπως στάθηκε το ΚΚΕ, γιατί εργάζονται σκληρά για τα συμφέροντα των λίγων, των μονοπωλίων. Αντίθετα το ΚΚΕ δεν έχει δεσμεύσεις στα μονοπώλια, και για αυτό είναι η δύναμη που μπορεί να σταθεί απέναντί τους.»

To top