Ένωση Προσωπικού Λ.Σ: «Ελπίζουμε η ανακούφιση που νιώθουμε όταν προστατεύουμε τους νέους να είναι ανακούφιση που νιώθουν και οι συμπολίτες μας»

Ένωση Προσωπικού Λ.Σ: «Ελπίζουμε η ανακούφιση που νιώθουμε όταν προστατεύουμε τους νέους να είναι ανακούφιση που νιώθουν και οι συμπολίτες μας»

Συγχαρητήρια επιστολή στην Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κ.Λ. για την επιτυχία της στον αγώνα καταπολέμησης των ναρκωτικών, με τον εντοπισμό τριών κιλών ηρωίνης κατά τον κατάπλου του πλοίου στη Μυτιλήνη από τον Πειραιά, έστειλε το ΔΣ της Ένωσης Προσωπικού του Λιμενικού Σώματος.

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι τα συγχαρητήρια πρέπει να είναι καθημερινά στο σύνολο των συνάδελφων και κατά κύριο λόγο σε εκείνους που υπηρετούν στα σκάφη για την τεράστια προσπάθεια διαχείρισης του μεταναστευτικού με εμφανή αποτελέσματα αφού μετά από πολλά χρονιά ο αριθμός των εισερχομένων μεταναστών στο νησί έχει μειωθεί κάτω από 2.000 άτομα.
Παρ’ όλα αυτά μία τέτοια επιτυχία με μία ποσότητα πολύ μεγάλη για τα δεδομένα του νησιού περιέχει πολλά μηνύματα με πολλούς αποδέκτες διότι αποδεικνύει ότι τα στελέχη του λιμενικού σώματος παρότι πράγματι αφιερώνουν πολύ χρόνο στη διαχείριση του μεταναστευτικού εντούτοις εργάζονται χωρίς καμία έκπτωση για να ανταποκριθούν στο σύνολο των αρμοδιοτήτων της υπηρεσίας.
Θέλουμε και ελπίζουμε η ανακούφιση που νιώθουμε όταν προστατεύουμε τους νέους κυρίως αυτού του τόπου να είναι ανακούφιση που νιώθουν και όλοι οι συμπολίτες μας και κυρίως γονείς».

To top