Δραστηριότητα βουλευτή Μαρίας Κομνηνάκα ενόψει Ευρωεκλογών

Δραστηριότητα βουλευτή Μαρίας Κομνηνάκα ενόψει Ευρωεκλογών

Σε Παλαιόκηπο, Παππάδο, Πλακάδο, και Αγία Παρασκευή  περιόδευσαν την Παρασκευή κλιμάκια του ΚΚΕ με επικεφαλής τη βουλευτή Ν. Λέσβου, Μαρία Κομνηνάκα.

«Με έντονη δραστηριότητα συνεχίζεται η μάχη να φτάσει παντού το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, να πέσουν πολλά περισσότερα στις κάλπες των ευρωεκλογών στις 9 Ιούνη, να μη μείνει κανένας εργαζόμενος ή λαϊκός άνθρωπος χωρίς να φτάσουν οι θέσεις του Κόμματος. Στο πλαίσιο του μαζικού καλέσματος στήριξης του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκαν περιοδείες σε Παλαιόκηπο, Παππάδο, Πλακάδο, και Αγία Παρασκευή από κλιμάκια του Κόμματος με επικεφαλής τη βουλευτή Ν. Λέσβου, Μαρία Κομνηνάκα.

Στις συζητήσεις με τους κατοίκους, τονίστηκε ότι την επόμενη μέρα των εκλογών ο λαός χρειάζεται ακόμα πιο ενισχυμένο το ΚΚΕ, που δεν έχει δεσμεύσεις απέναντι στην ΕΕ, αντίθετα με τα κόμματα που συναποφασίζουν την αντιλαϊκή πολιτική της. Για να μην πάει στράφι η δυσαρέσκεια που εκφράστηκε με τους μεγαλειώδεις αγώνες του προηγούμενου διαστήματος, η διαμαρτυρία μπορεί να γίνει διεκδίκηση και να εκφραστεί, ρίχνοντας στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ! Η Μαρία Κομνηνάκα επισήμανε, ακόμη, την ανάγκη να μη χαθεί ούτε μια ψήφος από το ΚΚΕ, ώστε να δοθεί αποφασιστική απάντηση»

To top