Σεμινάριο ψαρέματος για παιδιά στην Πλάζ Τσαμάκια

Σεμινάριο ψαρέματος για παιδιά στην Πλάζ Τσαμάκια

Ένα σεμινάριο ψαρέματος για παιδιά, με σκοπό την γνωριμία με το γοητευτικό αυτό άθλημα και την ανάπτυξη δεξιοτήτων και αρετών που θα τα βοηθήσει να κατανοήσουν την τεχνική του παράκτιου ψαρέματος, διοργανώνει ο Γιάννης Μαστρογιαννάκης, συνεργάτης της AΝGLERMANIA Trading Ltd και επίσημος Pro Staff(προσωπικό προώθησης) δύο μεγάλων εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στον χώρο της παγκόσμιας ερασιτεχνικής αλιείας, την DUO INTERNATIONAL και την BKK HOOKS INTERNATIONAL,στις 10 Ιουνίου στις 18.00 στην Πλαζ Τσαμάκια.

Στόχος της διοργάνωσης, είναι να ενθαρρύνει τα παιδιά να μπουν στον μαγικό κόσμο του ψαρέματος, να τα ευαισθητοποιήσει σε θέματα διατήρησης και σεβασμού του περιβάλλοντος, να τα ενημερώσει για τα είδη των ψαριών της Λέσβου και να τα ψυχαγωγήσει.

Η διοργάνωση είναι δωρεάν, τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής εταιρείας Anglermania Trading Ltd και θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου στις 18.00 στην Πλαζ Τσαμάκια.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν αναμνηστικά δώρα στα παιδιά και θα κληρωθούν διάφορα είδη ψαρέματος, μια ευγενική χορηγία της εταιρείας.

https://youtube.com/@giannismastrogiannakis?si=e_atHCDh9G9BzNzd

To top