Περιοδείες Κομνηνάκα ενόψει Ευρωεκλογών

Περιοδείες Κομνηνάκα ενόψει Ευρωεκλογών

Περιοδείες σε χωριά της Γέρας και του Ευεργέτουλα πραγματοποίησε η βουλευτής  Ν. Λέσβου, Μαρία Κομνηνάκα,  ως επικεφαλής κλιμακίων του ΚΚΕ, στα πλαίσια του καλέσματος στήριξης στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιούνη.

Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαν στο Μεσαγρό, στο Σκόπελο και στο Πέραμα Γέρας. Εκεί συνομίλησαν με τους κατοίκους τονίζοντας ότι το ΚΚΕ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να σταθεί απέναντι στη πολιτική της κυβέρνησης όπως φάνηκε κι από τους αγώνες των αγροτών, των φοιτητών, τις μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις, στους οποίους πρωτοστάτησαν μαζί με τον λαό και την νεολαία οι κομμουνιστές. Μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, γεγονός που αποδεικνύει την κοινή αντιλαϊκή πολιτική που αποφασίζεται σε επίπεδο ευρωκοινοβουλίου και καθορίζει πάνω από το 80% των νομοθετημάτων που προωθούνται στα εθνικά κοινοβούλια. Με αυτή την πολιτική ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-Νέα Αριστερά έχουν συμφωνήσει σε πάνω από 70% των ψηφοφοριών, και σε κρίσιμα ζητήματα στο ευρωκοινοβούλιο, παρόλο που μετά έρχονται στη βουλή και εκφράζουν δήθεν διαφωνίες.

Την Κυριακή περιόδευσαν στο Κάτω Τρίτος, τον Ασώματο, το Ίππειος και τη Συκούντα. Κι εκεί η Μαρία Κομνηνάκα ανέδειξε τη στάση του ΚΚΕ εντός και εκτός βουλής και ευρωβουλής όπου σταθερά παλεύει μαζί με το λαό, μαζί με τους αγρότες για ουσιαστικά μέτρα στήριξης. Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που καταψήφισε την ΚΑΠ και προειδοποιούσε για τις συνέπειες που οδηγούν στο ξεκλήρισμα των αγροτών. Σε όσους προβληματίζονται και αμφισβητούν, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να έχουν στηρίξει στο παρελθόν, η βουλευτής κάλεσε να κάνουν κριτήριο ψήφου τη ζωή τους που συνεχώς γίνεται πιο δύσκολη. Να δυναμώσουν και να ψηφίσουν μαζικά το ΚΚΕ για να σταλεί πανευρωπαϊκό μήνυμα καταδίκης της πολιτικής της ΕΕ των πολέμων, των λόμπι, της φτώχειας, της προσφυγιάς

To top