Εξιχνιάστηκε κλοπή σε κατάστημα στην Αγιάσο | Συνελήφθησαν τρία άτομα εκ των οποίων τα δύο ανήλικα

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε κατάστημα στην Αγιάσο | Συνελήφθησαν τρία άτομα εκ των οποίων τα δύο ανήλικα

Το πρωί του Σαββάτου 25 Μαΐου, συνελήφθησαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, λίγο πριν την επιβίβασή τους σε πλοίο, τρία άτομα, μια 43χρονη, ένας 17χρονος και ένας 16χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής σε κατάστημα της Αγιάσου.

Τα άτομα αυτά ταυτοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάσου.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες δρώντας από κοινού, μπήκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Μαΐου, στο προαναφερόμενο κατάστημα σε ώρες λειτουργίας του και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι, στην υπόθεση εμπλέκεται και μια ακόμη ανήλικη (12χρονη), η οποία ταυτοποιήθηκε.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος ενός  ακόμη 42χρονου, γονέα των ανηλίκων δραστών, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, ενώ για το ίδιο αδίκημα κατηγορείται και η 43χρονη.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το σύνολο του αφαιρεθέντος ποσού.

 

To top