Ο Σπύρος-Μύρων Παυλής Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αστικής Ποδηλασίας (ΕΟΑΠ)

Ο Σπύρος-Μύρων Παυλής Γραμματέας της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Αστικής Ποδηλασίας (ΕΟΑΠ)

Τη θέση του Γραμματέα στην Ελληνική Ομοσπονδία Αστικής Ποδηλασίας (ΕΟΑΠ) ανέλαβε ο Έφορος Αστικής Ποδηλασίας του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, Σπύρος – Μύρων Παυλής, μετά την τελευταία εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αστικής Ποδηλασίας.

Ο Σπύρος – Μύρων Παυλής είναι από τα πρώτα μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, έχει ασχοληθεί χρόνια με την αστική Ποδηλασία στη Λέσβο και αποτελούσε αδιαλείπτως τον εκπρόσωπο του Συλλόγου σε θέματα αστικής ποδηλασίας.
Η ΕΟΑΠ είναι ο μοναδικός φορέας στη χώρα μας με σκοπό την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου στο πλαίσιο μιας βιώσιμης πολιτικής για τις αστικές και περιαστικές μετακινήσεις στην Ελλάδα.

Για τη θέση που ανέλαβε ο Σπύρος – Μύρων Παυλής δήλωσε τα εξής:

«Στόχος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αστικής Ποδηλασίας είναι να ενισχύσει την αστική βιώσιμη κινητικότητα, να εξασφαλίσει την ασφαλή μετακίνηση για το ποδήλατο, όπως και για τους πεζούς και τα Α.Μ.Ε.Α..
Αποτελουμαστε από πέντε συλλόγους στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Κέρκυρα και Μυτιλήνη!
Είμαστε πάντα ανοιχτοί να δεχτούμε νέα μέλη και να εξαπλώσουμε τις διεκδικήσεις μας σε όλη την Ελλάδα.
Παίρνω την σκυτάλη ως μέλος του Δ.Σ. από τον εξαιρετικό Παναγιώτη Γιαννούλη, που μαζί με τα υπόλοιπα μέλη, ξεκινήσαμε την ίδρυση της ομοσπονδίας και είμαστε μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας https://ecf.com/
Ευχαριστώ τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου για την εμπιστοσύνη και υπόσχομαι να πράξω το καλύτερο δυνατό».

To top