6η Διεθνής Έκθεση «Λατομείο» & 2η Έκθεση «Φορτηγά και Ανυψωτικά»

6η Διεθνής  Έκθεση «Λατομείο» & 2η Έκθεση «Φορτηγά και Ανυψωτικά»

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της 5ης έκθεσης ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023, η 6η Έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2024 επιστρέφει στις 31 Μαΐου με 2 Ιουνίου 2024 στο φυσικό περιβάλλον του Λατομείου της ΔΕΑΔΟ στο Λιτόχωρο Πιερίας. Η διοργάνωση πραγματοποιείται παράλληλα με την επιτυχημένη διοργάνωση 2η Έκθεση ΦΟΡΤΗΓΑ & ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ Μηχανήματα.

Η Έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ και η Έκθεση ΦΟΡΤΗΓΑ & ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ συγκεντρώνουν τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα ονόματα της διεθνούς αγοράς στον τομέα των λατομικών, χωματουργικών, εργοταξιακών, δομικών και ανυψωτικών μηχανημάτων, υπερκατασκευών, μηχανημάτων μεταφοράς και παραγωγής σκυροδέματος, λιπαντικών και ελαστικών.

Στον φυσικό χώρο του Λατομείου οργανώνεται μία Έκθεση «σε δράση».

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, οι εκθέτες τοποθετούν μηχανήματα έργων και φορτηγά στους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα μηχανήματα και τα φορτηγά που τους ενδιαφέρουν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας που αποτελούν τον βασικό πόλο έλξης των επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αυτή είναι πραγματική καινοτομία! Να λοιπόν γιατί η Έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ διαφέρει:

Τα μηχανήματα ΔΕΝ είναι στην βιτρίνα! Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας το μηχάνημα που τους ενδιαφέρει. Test Drives: Καμία περιγραφή δεν συγκρίνεται με την εμπειρία μιας δοκιμής. Traction in Action: Οι καινοτομίες δεν σταματούν στα Test Drives. Ετοιμαστείτε για μία ακόμη διαδραστική εμπειρία! Ζωντανές Επιδείξεις: Άλλο να στο λένε και άλλο να το βλέπεις. Μαζί με τα Τest Drives σίγουρα η μεγαλύτερη ατραξιόν. Funzone: Παράλληλα διοργανώνονται events & happenings με πολύ μουσική.

Η Έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ δεν είναι μία ακόμη έκθεση, αλλά μία πραγματική εμπειρία προσφέροντας μεγάλες συγκινήσεις! Έλα στη Δράση!

Περισσότερες πληροφορίες: www.latomio.gr

Οργάνωση: Green Hemisfer Ltd – New Genesis

Τηλ. Επικοινωνίας: 2130473299

To top