Επίσκεψη του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά στην Λήμνο

Επίσκεψη του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά στην Λήμνο

Την Λήμνο επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Παππάς, συνοδευόμενος από τον νέο πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Κυριάκο Μπαμπασίδη.

Κατά την παραμονή του στην Λήμνο επισκέφθηκε το Επαρχείο Λήμνου όπου και συναντήθηκε με τον Έπαρχο Απόστολό Κουτσογιάννη ενώ προήδρευσε σε ευρεία σύσκεψη παρουσία εκπροσώπων- φορέων του τουρισμού αλλά και του πρωτογενούς τομέα με κύριο θέμα συζήτησης το ακτοπλοϊκό.

Ο Έπαρχος Λήμνου ζήτησε τον οριστικό και ορθολογικό προγραμματισμό των δρομολογίων ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα όπως τα φετινά αλλά και την δρομολόγηση σύγχρονων πλοίων από την Θεσσαλονίκη ενώ στάθηκε και στην συχνότερη ενδοπεριφερειακή σύνδεση. Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει τα δίκαια αιτήματα όπως χαρακτηριστικά είπε, στον Πρωθυπουργό αλλά και την ηγεσία του υπουργείου ενώ θέματα όπως η μείωση του ΦΠΑ, οι τιμές των καυσίμων αλλά και θέματα που συνδέονται με τον πρωτογενή τομέα αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα από την Κυβέρνηση και στις αρχές του 2025 θα δούμε να υλοποιούνται.

Ο Υφ. Περπάτησε την αγορά της Μύρινας συνομίλησε με επαγγελματίες , απλούς πολίτες αλλά και φοιτητές ενώ πραγματοποίησε συνάντηση στο Δημαρχείο με τους Αντιδημάρχους( λόγω απουσίας της κ. Γεώργα) καθώς και με τον Δήμαρχο Αγίου Ευστρατίου κ. Σινάνη . Τέλος επισπεύτηκε και την τ ΕΑΣ Λήμνου.

 

To top