Έρχεται για 4η χρονιά ο αγώνας δρόμου «Moria Run 2024»

Έρχεται για 4η χρονιά ο αγώνας δρόμου «Moria Run 2024»

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Ένωση Αστυνομικών τοπική διοίκηση Λέσβου διοργανώνει τον αγώνα δρόμου Moria Run 2024, την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 19:00, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τον Άγιο Βασίλειο Μόριας.

Στόχος του αγώνα είναι, αφενός η ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος, προτρέποντας τόσο τα μέλη της Ένωσης, καθώς επίσης δρομικούς αθλητές αλλά και καθημερινούς πολίτες, να συμμετάσχουν σε μια όμορφη κοινή αθλητική δράση και αφετέρου η ανάδειξη του ιστορικού μνημείου του Ρωμαίικού Υδραγωγείου και του οικισμού της Μόριας.

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει τις παρακάτω τρεις  διαδρομές:

Παιδική διαδρομή 1,1 km

Άσφαλτος εντός του χωριού της Μόριας

Χωρίς συμμετοχή (Δωρεάν)

Μικρή διαδρομή 5,7 km

Άσφαλτος περιμετρικά του χωριού της Μόριας

Συμμετοχή 8€

Μεγάλη διαδρομή 11,8 km

Τα πρώτα 7,9km είναι άσφαλτος περιμετρικά του χωριού της Μόριας και 3,9km χώμα – βατός αγροτικός δρόμος που περνά μέσα από τον όμορφο ελαιώνα της Μόριας και το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο.

Συμμετοχή 10€

Σε όλους τους αθλητές που θα συμμετέχουν και στις τρεις κατηγορίες θα δοθούν σακούλες με προϊόντα που εξασφάλισε η Ένωση και αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.

Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί για κοινωφελή σκοπό.

Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα θα υπάρχει όριο συμμετεχόντων. Κατόπιν αυτού οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν έως τις 23:59 στις 31 Μαΐου τις φόρμες που ακολουθούν, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Moria Run 2024 11,8km (google.com)

Moria Run 2024 5,7km (google.com)

Moria Run 2024 1,1 km (Παιδική διαδρομή) (google.com)

To top