Η μαθήτρια από τη Γέρα βραβεύτηκε στους «Πρώτους των Πρώτων» του προγράμματος «Μπροστά για την παιδεία»

Η μαθήτρια από τη Γέρα  βραβεύτηκε στους «Πρώτους των Πρώτων» του προγράμματος «Μπροστά για την παιδεία»

Η μαθήτρια του ΕΠΑΛ Γέρας Μιχαλακέλλη Παναγιώτα  βραβεύθηκε στην εκδήλωση  «Οι Πρώτοι των Πρώτων» ανάμεσα σε 63 αριστούχους απόφοιτους Λυκείου από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μπροστά για την παιδεία» της Eurobank, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Αίθουσα Μεγάρου της Παλαιάς Βουλής, παρουσία της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η Μιχαλακέλλη Παναγιώτα (περσινή απόφοιτος του ΕΠΑΛ Γέρας ) βραβεύτηκε στους “Πρώτους των Πρώτων”.

«Η βράβευση των 63 αριστούχων, των πρώτων εκ των πρώτων, κάθε Εκπαιδευτικής Περιφέρειας,  παρουσία Προέδρου Δημοκρατίας.

Σε σχετική ανακοίνωση η Διεύθυνση του Σχολείου αναφέρει τα εξης:

«Συγχαρητήρια στην δικιά μας Παναγιώτα . Πάντα τέτοιες χαρές. Το ΕΠΑΛ ΓΕΡΑΣ ένα σχολείο της Επαγγελματικής εκπαίδευσης καταφέρνει όχι μόνο να έχει αποφοίτους σωστούς επαγγελματίες που στελεχώνουν επάξια Αστυνομία, Στρατό, Λιμενικό, και φυσικά αμέτρητες ειδικότητες στην κοινωνία μας, βγάζει επιστήμονες που έχουν τύχει πανελλαδικής διάκρισης.

Παρέχει απολυτήριο ισότιμο του Γενικού Λυκείου, αλλά ταυτόχρονα δίδει και πτυχίο επιπέδου που ο απόφοιτος έχει την δυνατότητα πρόσληψης σε θέση ειδικότητας του δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα. Παράλληλα του παρέχει άδεια εξασκήσεως εργασίας για δικιά του επιχείρηση.

Η Μιχαλακέλλη Παναγιώτα εισήχθη στη ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ και φοίτησε στο ΕΠΑΛ ΓΕΡΑΣ αποδεικνύοντας ότι τα παιδιά με στόχο στη ζωή τους διαμορφώνουν το σχολείο και δεν «χάνονται» όταν φοιτούν στα ΕΠΑΛ αλλά ΑΡΙΣΤΕΥΟΥΝ.

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ !! Το ΕΠΑΛ ΓΕΡΑΣ είχε βραβευτεί ως σχολείο σε προηγούμενη εκδήλωση».

 

To top