O υποψήφιος ευρωβουλευτής Κώστας Τσουκαλάς στη Λέσβο

O υποψήφιος ευρωβουλευτής Κώστας Τσουκαλάς στη Λέσβο

Ο Κώστας Τσουκαλάς, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Μυτιλήνη την Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Τσουκαλάς θα συναντηθεί με κατοίκους και φορείς του νησιού, προκειμένου να συζητήσει τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Η περιοδεία αυτή στοχεύει στην ανάδειξη των ελλείψεων στον τομέα της υγείας, ειδικά σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, αλλά και τις γενικότερες ελλείψεις που υπάρχουν σε δημόσιες δομές του νησιού καθώς η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αγνοεί συστηματικά την περιφέρεια. Η Μυτιλήνη, όπως και πολλά άλλα νησιά, αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις λόγω της απουσίας ενός αποτελεσματικού αναπτυξιακού σχεδιασμού που θα μπορούσε να ενισχύσει την τοπική οικονομία και να προσφέρει ευκαιρίες στους νέους να βρουν δουλειά και να μείνουν στον τόπο τους.

Ο Κώστας Τσουκαλάς δήλωσε: «Η Μυτιλήνη και τα άλλα νησιά μας χρειάζονται άμεσες λύσεις και έναν μακροπρόθεσμο αναπτυξιακό σχεδιασμό που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας και θα ενισχύσει τους πολίτες και τις μικρές επιχειρήσεις. Είναι απαράδεκτο να συνεχίζουμε να βλέπουμε ελλείψεις στον τομέα της υγείας και άλλων κρίσιμων υπηρεσιών. Στόχος μου είναι να συμβάλλω στην εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα αυτά και στην δημιουργία ευκαιριών για τους νέους μας, ώστε να μείνουν και να προκόψουν στον τόπο τους.»

Η περιοδεία του Κώστα Τσουκαλά στη Μυτιλήνη αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσπάθειάς του να αναδείξει τα προβλήματα των νησιών και να προωθήσει τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για μια ισχυρή, δίκαιη και κοινωνικά ευαίσθητη Ευρώπη.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της περιοδείας

09.30 Επίσκεψη στην κεντρική αγορά

18.00 Κεντρική Ομιλία στο Καφέ «Ο Κήπος»

 

To top