Δράση εθελοντικού καθαρισμού μονοπατιών από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου

Δράση εθελοντικού καθαρισμού μονοπατιών από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου

Εθελοντικό καθαρισμό μονοπατιών θα πραγματοποιήσει το απόγευμα της Τετάρτης 29 Μαΐου στις 17:00 στα Τσαμάκια ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, συμμετέχοντας για ακόμα μια χρονιά στην καμπάνια του TCoYT διαρκεί από τις 22 Απριλίου (Ημέρα της γης) έως τις 2 Ιουνίου, προτρέποντας ομάδες σε όλο τον κόσμο για συνολικά 6 εβδομάδες να συντηρούν, να καθαρίσουν, να φροντίσουν, να επισκευάσουν και να απομακρύνουμε αδρανή υλικά στα μονοπάτια της περιοχής τους.

Η Λέσβος για ακόμη μια χρονιά έχει ενταχθεί επίσημα στους διεθνείς χάρτες της ΙΜΒΑ για το TCoYT-2024 και δίνει το στίγμα της παγκοσμίως σε όλους τους λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας, οτι εδώ στο νησί φροντίζουμε τα μονοπάτια μας σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές, κάθε συντήρηση είναι νόμιμη και σε συνεργασία με τους επίσημους φορείς του τόπου, υπάρχει εκτεταμένο δίκτυο συντηρημένων μονοπατιών ορεινής ποδηλασίας και είναι ανοιχτό σε όλους.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου καλεί όποιον επιθυμεί να συμμετέχει στον εθελοντικό καθαρισμό των μονοπατιών, να είναι στις 29 Μαΐου 2024, στις 17:00 Τσαμάκια. Οι εργασίες θα γίνουν σε μικρές ομάδες κι ο καταμερισμός και η θέση εργασίας θα γίνουν την ώρα της συνάντησης. Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά, μαζί με τους κηδεμόνες τους.

To top