Για τρίτη χρονιά η Μυτιλήνη τιμά τη Γιορτή της Μητέρας

Για τρίτη χρονιά η Μυτιλήνη τιμά τη Γιορτή της Μητέρας

Με μεγάλη συμμετοχή από τοπικούς συλλόγους και πλήθος κόσμου που έδωσε το παρών πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά η εκδήλωση προς τιμήν της Γιορτής της Μητέρας στα Τσαμάκια. Λίγο μετά της 11 το πρωί της Κυριακής δόθηκε η εκκίνηση, αρχικά για τα παιδιά της «Κυψέλης», τους γονείς και συνοδούς τους, όπου συμβολικά περπάτησαν μέχρι τη Φυκιότρυπα και πίσω και αμέσως μετά για τα παιδιά, τις μητέρες, αλλά και όλους όσους θέλησαν να τις τιμήσουν, όπου έτρεξαν ή περπάτησαν συμβολικά μέχρι το γεφυράκι του Κάτω Κάστρου Μυτιλήνης και πίσω στα Τσαμάκια.

Στον τερματισμό οι εθελοντές του Συλλόγου Lesvos Runners πρόσφεραν σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά μετάλλια και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού μπαλόνια στα παιδιά, ενώ προσφέρθηκε σε όλο τον κόσμο παγωτό, χυμός, νερό, μπανάνες και γλαστράκια στις μητέρες από το «Cine Φυτόπολις».

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος «Lesvos Runners» σε συνεργασία με το Δήμο Μυτιλήνης και συμμετείχαν πάνω από δεκαπέντε σύλλογοι, μεταξύ των οποίων ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λέσβου, η «Ροζ Δύναμη», το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Μυτιλήνης, ο Ερυθρός Σταυρός, ο Σύλλογος Πελοποννησίων Λέσβου «Ο Μωριάς», Το Εθνικό Ωδείο παράρτημα Μυτιλήνης, το «Cine Φυτόπολις» και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Τα κεράσματα προσέφερε το ζαχαροπλαστείο «Πανταζής».

 

To top