«Ο κόσμος της Σοφίας» απέκτησε ιστοσελίδα

«Ο κόσμος της Σοφίας» απέκτησε ιστοσελίδα

Την δική της ιστοσελίδα απέκτησε η  Κοινοτική Βιβλιοθήκη Φίλιας «Ο κόσμος της Σοφίας», χάρη στους μαθητές του ΕΠΑΛ Καλλονής, έχοντας σαν στόχο την άμεση πληροφόρηση των επωφελούμενων και την ενημέρωση των δωρητών για την κατάσταση των βιβλίων και για τις δράσεις της βιβλιοθήκης.

Στο πλαίσιο της ψηφιακής μετάβασης και όπως είχε προαναγγελθεί στον Απολογισμό – Προγραμματισμό 2023-2024 δημιουργήθηκε η https://kvfilia.wordpress.com/ .

Παράλληλα η ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο https://bibliothikes.bibliodanos.gr για την διαχείριση της βιβλιοθήκης δείχνει στα μέλη της σε πραγματικό χρόνο τα διαθέσιμα και δανεισμένα βιβλία της συλλογής.

Ο ιστότοπος της Κοινοτικής Βιβλιοθήκης Φίλιας δημιουργήθηκε από τους μαθητές της Β΄ τάξης του Τομέα Πληροφορικής σε συνεργασία με τους μαθητές του Ομίλου Ψηφιακής Δημιουργίας και Επικοινωνίας του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Καλλονής, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας πληροφορικής Μαρίας Τζήκα για το σχολικό έτος 2023-2024.

Η ενημέρωση της σελίδας ως προς τους δωρητές, τις συλλογές και τον πλήρη κατάλογο εμπλουτίζεται συνεχώς.

Ολοκληρώνοντας εκφράζονται ευχαριστίες στην υπεύθυνη καθηγήτρια και στην διευθύντρια του ΕΠΑΛ Καλλονής για την υποστήριξη της μικρής μας βιβλιοθήκης και την ενθάρρυνση των παιδιών στην απρόσκοπτη και ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

To top