Οι Lesvos Runners στον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος»

Οι Lesvos Runners στον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος»

Στους αγώνες του 18ου Διεθνή Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος» που διεξήχθησαν την Κυριακή 21 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη συμμετείχαν αθλητές του Συλλόγου Lesvos Runners. Οι αγώνες περιλάμβαναν τον μαραθώνιο δρόμο 42195 μέτρων από την Πέλλα ως τη Θεσσαλονίκη και παράλληλους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων μέσα στη πόλη της Θεσσαλονίκης, με τερματισμό στην παραλία της πόλης.

Ο Σύλλογος Lesvos Runners συμμετείχε στους αγώνες με αρκετά μέλη του, αναλυτικά:

Μαραθώνιος δρόμος: Φώτης Ζησιμόπουλος, Μάνος Ορφανός, Διονύσης Κουρκουμέλης, Αθανάσιος Κίζος, Λάζαρος Δήμτσας, Νικόλαος Ε. Αθανάσης

Αγώνας 10 χιλιομέτρων: Νίκη Κατσάρα, Άννα Λεμονιά, Παρασκευάς Κατσιάνος, Ευγενία Σαγκινέτου.

Αγώνας 5 χιλιομέτρων: Νίκη Κατσάρα, Στυλιανός Κοπάνου.

Όλες και όλοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον αγώνα τους, ενώ σημειώθηκαν και υψηλές επιδόσεις. Συγκεκριμένα το επίτιμο μέλος του συλλόγου μας, ο δρομέας φαινόμενο Φώτης Ζησιμόπουλος κατέκτησε την πρώτη θέση κάνοντας παράλληλα και ρεκόρ διαδρομής, ο Μάνος Ορφανός κατέκτησε της 8η θέση στην γενική κατηγορία και την 5η στην ηλικιακή του κατηγορία, ο Διονύσης Κουρκουμέλης έσπασε το φράγμα των τριών ωρών ενώ όλα τα μέλη του Συλλόγου τα οποία έτρεξαν στον μαραθώνιο, τον ολοκλήρωσαν σε χρόνο κάτω από 4 ώρες πετυχαίνοντας ατομικά ρεκόρ.

 

To top