Έλεγχος και ρύθμιση βηματοδοτών κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα στο «Βοστάνειο»

Έλεγχος και ρύθμιση βηματοδοτών κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα στο «Βοστάνειο»

Μετά τη επιτυχή δράση της καταγραφής βηματοδοτών και απινιδωτών, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, θα λειτουργήσει μόνιμο Ιατρείο Ελέγχου Ρύθμισης Βηματοδοτών και Απινιδωτών κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγ.Τετάρτη 1/5/2024 και ώρες λειτουργίας 09:00 πμ με 14:00 μμ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Νοσοκομείου:

«Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους κατοίκους του Νησιού μας, ότι μετά τη επιτυχή δράση της καταγραφής βηματοδοτών και απινιδωτών, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, θα λειτουργήσει Ιατρείο Ελέγχου Ρύθμισης Βηματοδοτών & Απινιδωτών κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγ.Τετάρτη 1/5/2024 και ώρες λειτουργίας 09:00 πμ με 14:00 μμ.
Επιστημονικά Υπεύθυνος του Ιατρείου είναι ο κ. Αρβανιτέλλης Ιγνάτιος ΕΑ΄Καρδιολογίας.
Οι ενδιαφερόμενοι θα καλούν για ραντεβού στην Γραμματεία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων στο τηλέφωνο 22510 -21111.
θα εξεταστούν οι ασθενείς οι οποίοι /ες φέρουν βηματοδοτική ή απινιδωτική συσκευή των κάτωθι εταιρειών:
MEDTRONIC, ABBOTT, ST JUDE MEDICAL και BOSTON SCIENTIFIC.
Σταθερή επιδίωξη μας είναι να περιοριστεί η μετακίνηση των συμπολιτών μας σε κέντρα της Αθήνας και της ηπειρωτικής Ελλάδας, μειώνοντας την οικονομική επιβάρυνση και προσωπική ταλαιπωρία που συνεπάγεται αυτή η μετακίνηση.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, προσφέροντας με ασφάλεια υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας προς τους κατοίκους του τόπου μας».

 

To top