Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λέσβο

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λέσβο

Ολιγόωρη επίσης στη Λέσβο θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σταϊκούρα και τον Υφυπουργό Νίκο Ταχιάο και τον βουλευτή Λέσβου Χαράλαμπο Αθανασίου. Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να φθάσει στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης γύρω στις 9.30 το πρωί ενώ το πρόγραμμα επίσκεψης θα ολοκληρωθεί γύρω στις 2 το μεσημέρι και περιλαμβάνει συναντήσεις με τοπικούς φορείς αλλά και με τους πολίτες.

Ειδικότερα, στις 10 περίπου το πρωί θα  μεταβεί στο λιμάνι Μυτιλήνης  όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα βρίσκεται και ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης αλλά και ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης όπου θα ενημερωθεί για τις διαδικασίες έκδοσης της visa express που ξεκίνησε από αυτό το μήνα στα νησιά του Αιγαίου. Στη συνέχεια θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης και στην αγορά Μυτιλήνης για να συζητήσει με πολίτες. Στο πρόγραμμα έχει ενταχθεί και συνάντηση με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα στο Παλαιό Δημαρχείο.

Αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την Καλλονή. Στη διασταύρωση Αρίσβης θα πραγματοποιηθούν στις 11.30 το πρωί τα εγκαίνια του οδικού άξονα Καλλονής – Σιγρίου όπου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες,  ενώ στις 12 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με νέους της Καλλονής σε καφετέρια στο κέντρο της πόλης. Στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για Σίγρι όπου θα επισκεφθεί το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας αλλά και το κτήμα Τιρπιντήρη.

To top