Βρέθηκε η γυναίκα που αγνοούνταν στην Παναγιούδα

Βρέθηκε η γυναίκα που αγνοούνταν στην Παναγιούδα

Λήξη συναγερμού για τη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί στην περιοχή της Παναγιούδας αφού λίγες ώρες αργότερα εντοπίσθηκε σε παραλία της περιοχής.

Η 68χρονη Δήμητρα Βασίλογλου,  εξαφανίστηκε το πρωί της Κυριακής  και μετά από δήλωση εξαφάνισης από την κόρη της, ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού της με τη συμμετοχή και εθελοντών κατοίκων της περιοχής.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η κόρη της, τη γυναίκα βρήκαν η αστυνομία μαζί με τον πρόεδρο του χωριού Πραξιτέλη Καραλούδα στην ακροθαλασσιά της περιοχής Φοινικόδασος Παναγιούδας. Η ηλικιωμένη καθώς φαίνεται δεν μπορούσε να σηκωθεί γιατί ζαλιζόταν, ενώ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για προληπτικό έλεγχο.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ» μέσω του «Αίολος» απευθύνει η κόρη της 68χρονης γυναίκας Δέσποινα, σε όλους όσους κινητοποιήθηκαν για να βρουν τη μητέρα της.

«Ευχαριστω πολύ όλο τον κόσμο και κυρίως όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για την άμεση παρέμβαση τους. Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη και η βοήθεια τους πολύτιμη στο να βρεθεί η μητέρα μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

To top