Λήμνος: Συμμετοχή του Δήμου και του Γυμνασίου Μούδρου στην εθελοντική δράση «Let’s do it Greece»

Λήμνος: Συμμετοχή του Δήμου και του Γυμνασίου Μούδρου στην εθελοντική δράση «Let’s do it Greece»

Στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας που υλοποιείται με πρωτοβουλία και συντονισμό της οργάνωσης «LET’S DO IT GREECE» θα συμμετέχουν οι  κοινωνικές δομές του Δήμου Λήμνου – Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Φαρμακείο, ΚΕΠ Υγείας, Κοινωνικό Παντοπωλείο, σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης» και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και θα λάβει χώρα την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 στο αλσύλλιο της Αγίας Μαρίνας, στο Μούδρο, στις 10:00 π.μ..

Το Let’s do it Greece οργανώνεται αποκλειστικά από εθελοντές – ως επί το πλείστον νέα παιδιά – που αγαπάνε τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο. Η εθελοντική αυτή δράση, η οποία ξεκίνησε το 2012, έχει αγκαλιαστεί σε όλη την Ελλάδα από φορείς, σχολεία και συλλόγους και επιστρέφει δυναμικά με μια νέα αποστολή.

Σκοπός της φετινής εθελοντικής δράσης είναι ο καθαρισμός των δασών της χώρας μας, απομακρύνοντας όσο μεγαλύτερες ποσότητες σκουπιδιών μπορούμε και δημιουργώντας μια μεγάλη ασπίδα προστασίας, ενόψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου.

To top