Ξανά πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού Μολύβου ο Νίκος Μόλβαλης

Ξανά πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού Μολύβου ο Νίκος Μόλβαλης

Ξανά πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού Μολύβου εκλέχθηκε ο Νίκος Μόλβαλης έπειτα από τις πρόσφατες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν για την ανάδειξη του νέου Δ. Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τριετία. Την Τρίτη 9 Απριλίου οι εκλογικές διαδικασίες ολοκληρώθηκαν με τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα και την κατανομή των αρμοδιοτήτων μεταξύ των μελών του.

Το 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, στο οποίο εκπροσωπούνται με ποσόστωση όλες οι κατηγορίες των μελών (Ξενοδόχοι, Τουριστικοί Πράκτορες, Εστιάτορες και Συναφή, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια-Διαμερίσματα, Λοιποί Επαγγελματίες, Δημότες κλπ), συστάθηκε ομόφωνα σε σώμα με την παρακάτω σύνθεση και την κατανομή αρμοδιοτήτων:

ΜΟΛΒΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  Πρόεδρος Δ. Συμβουλίου, Συντονιστής Ομάδας Παρέμβασης

ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ Αντιπρόεδρος, Συντονιστής ομάδας Κοινωνικής Προσφοράς

ΚΡΑΛΛΗ ΜΑΡΙΑ Γραμματέας, Συντονίστρια «Αρίων» Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Μολύβου

ΜΠΑΚΑΛΜΠΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  Ταμίας, Συντονιστής Ομάδας Πολιτισμού και Πολυχώρου Πολιτισμού «Δεσμός»

ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΑ Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Συντονίστρια Διεθνούς Φεστιβάλ Ευεξίας

ΧΑΒΟΥΤΣΙΩΤΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ Συντονιστής Φεστιβάλ Γαστρονομίας

ΒΟΥΡΣΟΥΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Συντονιστής Αθλητικών Διοργανώσεων

ΚΟΣΚΙΝΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ Συντονίστρια Σχολείου Γαστρονομίας και Τουρισμού

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Συντονιστής Ομάδας Περιβάλλοντος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Συντονιστής Ομάδας Προβολής

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ Υπεύθυνη Κέντρου Ενημέρωσης Επισκεπτών

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι:

ΕΦΦΕΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΒΑΜΒΟΥΚΟΣ ΤΖΑΝΕΤΟΣ

Κλείνοντας την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ. Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Φορέα Μόλβαλης Νικόλαος τόνισε τον παρεμβατικό και αναπτυξιακό ρόλο του Φορέα όλα αυτά τα χρόνια από την ίδρυσή του και πόσο σημαντικό και απαραίτητο είναι σε μία μικρή τοπική κοινωνία, όπως η δική μας, η συνεργασία και δραστηριοποίηση όλων.

Ευχαρίστησε όλα τα μέλη που προσήλθαν και συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, τα μέλη του Δ. Συμβουλίου που αποχώρησαν για την ενεργό συμμετοχή τους σε όλη αυτή τη συλλογικότητα και που παραμένουν ενεργοί στις Ομάδες Έργου και τέλος καλωσόρισε τα νέα μέλη του Δ.Σ.  που θα φέρουν πνοή, ιδέες και ικανότητες.

Το έργο που επιτελεί ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου στοχεύει στην ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος όλης της Λέσβου. Με συλλογική προσπάθεια από όλους, ομόνοια και συνεργασία μπορεί το νησί μας να τοποθετηθεί σωστά στην παγκόσμια τουριστική αγορά.

To top