«Φωτιές» άναψε δήλωση Παρασκευαϊδη για Ανδρουλάκη: «Αν ήταν για εθνικό συμφέρον καλώς τον παρακολουθούσαν»

«Φωτιές» άναψε δήλωση Παρασκευαϊδη για  Ανδρουλάκη: «Αν ήταν για εθνικό συμφέρον καλώς τον παρακολουθούσαν»

Αναταράξεις προκάλεσε δήλωση του βουλευτή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ  Παναγιώτη Παρασκευαϊδη σε πρωϊνή εκπομπή τη Δευτέρα στο Κανάλι της Βουλής, σχετικά με τις εξελίξεις όσο αφορά το θέμα παρακολούθησης του Πρόεδρου του κόμματος  Νίκου Ανδρουλάκη όπου σχολίασε απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ότι «αν η παρακολούθηση έγινε για εθνικούς λόγους, τότε καλώς έγινε».

“Αν οι εθνικοί λόγοι είναι τέτοιοι δεν θα τους πει, είπαμε πάνω απ’ όλα είναι η πατρίδα, το εθνικό συμφέρον. Αν ήταν τέτοιοι οι λόγοι φυσικά δεν πρέπει να τους πει. Αν ήταν όμως λόγοι πονηροί, λόγοι που κοιτάμε να πιάσουμε για να εκβιάσουμε κάποιον, τότε πρέπει να τους πει, ότι με παρακολουθούσε για να βρει κάτι να με εκβιάσει για πολιτικά θέματα”, είπε συγκεκριμένα ο βουλευτής του  ΠΑΣΟΚ και συνέχισε:

“Αν τον παρακολουθούσαν για το εθνικό συμφέρον καλώς τον παρακολουθούσαν αλλά έπρεπε να είχαν γίνει ορισμένες διαδικασίες, που δεν γινόντουσαν. Είναι τέτοια τα συστήματα των παρακολουθήσεων, είναι ξένες εταιρείες, δεν ξέρω ακριβώς πώς γίνεται η κατάσταση αλλά πρέπει να προσέχουμε και να σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα των άλλων”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 9.45′

To top