Παρεμβάσεις καθαρισμού και αποκατάστασης ηλεκτροφωτισμού στο πάρκο Χατζηδήμου στη Μυτιλήνη

Παρεμβάσεις καθαρισμού και αποκατάστασης ηλεκτροφωτισμού στο πάρκο Χατζηδήμου στη Μυτιλήνη

Παρεμβάσεις καθαρισμού, όπως επίσης και αποκατάστασης ηλεκτροφωτισμού, στο πάρκο Χατζηδήμου στο κέντρο της Μυτιλήνης ξεκίνησαν από τη Δευτέρα 8 Απριλίου από τον Δήμο Μυτιλήνης.

Ειδικότερα, είχε προηγηθεί αυτοψία του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα, συνοδεία του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας Γιώργου Κατζανού και της Προϊσταμένης του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων Δέσποινας Μακρή, κατά την οποία διαπιστώθηκαν τα σημεία που έχρηζαν παρέμβασης και αποκατάστασης.

Την ίδια ημέρα ξεκίνησε η αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού του πάρκου, που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας μαζί με την αποκατάσταση και άλλων φθορών, ενώ σήμερα πραγματοποιήθηκαν εκτενείς εργασίες αποψίλωσης χόρτων και καθαρισμού περιβάλλοντος χώρου.

Ο κ. Χριστόφας δήλωσε σχετικά: «Το πάρκο Χατζηδήμου αποτελεί έναν ιδανικό χώρο αναψυχής για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του ιστορικού κέντρου της πόλης, και όχι μόνο. Οι υπηρεσίες του Δήμου προχωρούν σε απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης βλαβών στον ηλεκτροφωτισμό και καθαρισμού του χώρου, ώστε αυτός να καταστεί ασφαλής και ελκυστικός για τους συνδημότες και τις συνδημότισσές μας αλλά και τους επισκέπτες της Μυτιλήνης σε μια περίοδο, που έχει ήδη ξεκινήσει να καταφθάνει ένα μεγάλο κύμα τουριστών. Φυσικά δεν μένουμε εκεί, καθώς αντίστοιχες παρεμβάσεις σε δημόσιους χώρους και σε χώρους πρασίνου πραγματοποιούνται και σχεδιάζονται και σε άλλα σημεία της πόλης αλλά και των χωριών του Δήμου».

To top