Φιλοξενία δημοσιογράφων ενόψει της απευθείας σύνδεσηςΜυτιλήνης με Ισραήλ

Φιλοξενία δημοσιογράφων ενόψει της απευθείας σύνδεσηςΜυτιλήνης με Ισραήλ

Τους θησαυρούς της Λέσβου θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν 12 δημοσιογράφοι –  διαμορφωτές γνώμης καθώς επίσης και εκπρόσωποι του Aviation Links μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο ενίσχυσης της προβολής του νησιού στην νέα αγορά του Ισραήλ και εν όψει της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης του Τελ Αβίβ με τη Μυτιλήνη που θα ξεκινήσει στις 31 Μαΐου.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης υποδέχτηκε τη Δευτέρα 8 Απριλίου την  12μελή αποστολή από το Ισραήλ που επισκέπτονται  την Λέσβο και φιλοξενούνται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται από την Περιφέρεια στο πλαίσιο ενίσχυσης της προβολής του νησιού στην νέα αγορά του Ισραήλ. Η αποστολή αποτελείται από δημοσιογράφους και εκπροσώπους του Aviation Links που θα αναλάβει την πτήση από Τελ Αβίβ και στόχος της επίσκεψής τους είναι να γνωρίσουν τον προορισμό και τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα και κατόπιν να προβάλουν στους πελάτες και στα μέσα τους το νησί, προκειμένου να αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα του προορισμού στην αγορά του Ισραήλ.

Τις αεροπορικές μετακινήσεις της αποστολής θα καλύψει η εταιρεία Aviation Links, ενώ για τη φιλοξενία της ανωτέρω αποστολής στη Λέσβο η Περιφέρεια.

Ο Περιφερειάρχης αφού τους καλωσόρισε στην Περιφέρεια, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους ενώ παραχώρησε και συνεντεύξεις σε ΜΜΕ του Ισραήλ.

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Η φιλοξενία των Ισραηλινών διαμορφωτών γνώμης και δημοσιογράφων από την Περιφέρεια είναι άλλη μια ενέργεια εξωστρέφειας με στόχο να αναδείξουμε με κάθε τρόπο και μέσο τις ομορφιές της Λέσβου και κατ επέκταση του Βορείου Αιγαίου. Το κοινό στο οποίο απευθύνονται οι συγκεκριμένοι είναι πολυπληθές και μέσα από τα ΜΜΕ και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, θα υπάρξει τεράστια προβολή σε μια αγορά που είναι καινούργια και με μεγάλες προοπτικές. Αυτή η Περιφερειακή Αρχή έχει κατορθώσει να αλλάξει το Brand name του Βορείου Αιγαίου και θα συνεχίσει προς αυτήν την κατεύθυνση».

To top