Λήμνος: Παράδοση βρεφικών πακέτων (baby kits) σε νέες μητέρες

Λήμνος: Παράδοση βρεφικών πακέτων (baby kits) σε νέες μητέρες

Η παράδοση των Βρεφικών Πακέτων στις νέες μητέρες- δικαιούχους του Προγράμματος «Αντιμετωπίζοντας την Υπογεννητικότητα, Υλική Υποστήριξη των Νεογέννητων – Βρεφικά Πακέτα (Baby Kits)», που υλοποιεί ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», σε συνεργασία και με τη χρηματοδότηση της τράπεζας EUROBANK, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λήμνου.

Τα «Βρεφικά Πακέτα» παραδόθηκαν από την Αντιδήμαρχο Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Κοινωνικής Πολιτικής κα Ιωάννα- Ελπίδα Διαματάρη και τον Διευθυντή του τοπικού καταστήματος της τράπεζας κο Γεώργιο Κουκουλόπουλο, ο οποίος εξέφρασε την χαρά του για την υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος, ενώ εξήρε το κοινωνικό έργο της τράπεζας.

Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τόσο την τράπεζα EUROBANK όσο και τον κο Γεώργιο Κουκουλόπουλο προσωπικά για τη μεταξύ τους συνεργασία καθώς και για τη συνεισφορά της τράπεζας στην υποστήριξη των νέων μαμάδων.

Επίσης εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», και ευχήθηκε στις νέες μαμάδες να απολαύσουν αυτήν την τόσο όμορφη περίοδο της ζωής τους. Τέλος, διαβεβαίωσε πως ο Δήμος Λήμνου θα βρίσκεται πάντα κοντά τους επιδιώκοντας τη συμμετοχή του σε αντίστοιχα προγράμματα και δράσεις.

To top