Ειδικό Νηπιαγωγείο Αρίσβης: Παραβιάσεις από αγνώστους…. αλλά και φίδι σε λυόμενη αίθουσα

Ειδικό Νηπιαγωγείο Αρίσβης: Παραβιάσεις από αγνώστους…. αλλά και φίδι σε λυόμενη αίθουσα

Για τρίτη φορά μέσα σε λίγες ημέρες έχει παραβιαστεί χώρος του Ειδικού Νηπιαγωγείου Αρίσβης – το οποίο στεγάζεται σε οικίσκους – και συστεγάζεται με το Νηπιαγωγείο Αρίσβης. Γονείς της περιοχής αναφέρουν μάλιστα ότι βρέθηκε και φίδι την Τρίτη 3 Απριλίου μέσα σε λυόμενη αίθουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Δήμο Δυτικής Λέσβου η αίθουσα αυτή παρέμενε για πολύ καιρό κλειστή και δεν χρησιμοποιούνταν ενώ η βάση της είναι καταστραμμένη. Παραχωρήθηκε όμως από το Νηπιαγωγείο Αρίσβης στο Ειδικό Νηπιαγωγείο για μάθημα ειδικότητας. Η αίθουσα αυτή δεν θα χρησιμοποιηθεί , τόσο ο αύλειος χώρος καθώς επίσης και περιμετρικά των νηπιαγωγείων έχει γίνει καθαρισμός από ξηρά χόρτα ενώ θα γίνει και ψεκασμός από υλικό που διώχνει τα ερπετά.

Όσο αφορά τις παραβιάσεις, κάτοικοι της περιοχής λένε ότι πρόκειται για γνωστό στις αστυνομικές αρχές άτομο καθώς έχει συλληφθεί στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο. Μάλιστα στο χώρο του σχολείου βρέθηκε και λοστός με τον οποίο παραβίασε το παράθυρο της λυόμενης αίθουσας. Οι αρμόδιοι φορείς της περιοχής καλούνται να λάβουν μέτρα για την προστασία των χώρων που στεγάζονται νηπιαγωγεία και βέβαια να διασφαλίσουν ότι δεν θα παρουσιασθεί και άλλο περιστατικό με φίδι στο χώρο των σχολείων.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για κατασκευή νέου Νηπιαγωγείου Αρίσβης το οποίο θα παραχωρηθεί για λειτουργία από τη νέα σχολική χρονιά. Ωστόσο οι χώροι του αρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες ενός νηπιαγωγείου, παρότι στον ίδιο χώρο συστεγάζονται ουσιαστικά  τρία νηπιαγωγεία.

To top