Άνοιξαν οι αιτήσεις για την εισαγωγή των παιδιών στα Πρότυπα Σχολεία

Άνοιξαν οι αιτήσεις για την εισαγωγή των παιδιών στα Πρότυπα Σχολεία

Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής των παιδιών που επιθυμούν να συμμετέχουν στη δοκιμασία εισαγωγής στα Πρότυπα Σχολεία. Οι γονείς μπορούν να καταθέσουν ηλεκτρονική αίτηση από την Παρασκευή 29 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 23:59.

Η αίτηση γίνεται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), κατηγορία Εκπαίδευση, υποκατηγορία Εγγραφή σε σχολείο, ενότητα Αίτηση εισαγωγής μαθητών και μαθητριών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία ή μέσω του συνδέσμου

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/ps-peis-es  

Στον παραπάνω σύνδεσμο είναι προσβάσιμες επίσης όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και το νομικό πλαίσιο που αφορούν στις διαδικασίες εισαγωγής στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία. Πληροφορίες για το Δίκτυο των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων ανά περιφέρεια, τα νέα σχολεία που θα λειτουργήσουν από το σχολικό έτος 2024-25, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης, καθώς και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις υπάρχουν επίσης και στον ιστότοπο της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.) https://depps.minedu.gov.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εισαγωγή μαθητών/τριών στο 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Μυτιλήνης «Βύρων Σιβολαπένκο», οι γονείς/κηδεμόνες μπορούν να τηλεφωνούν από τις 08:00 μέχρι τις 14:00 στο τηλ. 2251022502 (πληροφορίες: κα Θωμαΐδη Βασιλική και κος Βαλάκος Ευστράτιος).

To top