Στη Λέσβο για γυρίσματα το «Masterchef»

Στη Λέσβο για γυρίσματα το «Masterchef»

Στη Λέσβο αναμένεται να πραγματοποιηθούν γυρίσματα του φετινού Masterchef το διάστημα από  27 μέχρι  30 Απριλίου.

Τα γυρίσματα αναμένεται να γίνουν σε πολλές περιοχές του νησιού με σκοπό την τουριστική και γαστρονoμική ανάδειξή του. Ο Μυτιληνιός στην καταγωγή Project Manager της εκπομπής κ. Θανάσης Μητρέλιας  ο οποίος έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο ώστε να επιλεγεί φέτος η Λέσβος ως προορισμός της εκπομπής μίλησε για το θέμα αυτό στον «Αίολο»  για τις προσπάθειες που ξεκίνησαν από το περασμένο καλοκαίρι αλλά και για την συνεργασία με τοπικούς φορείς, τους δυο Δήμους Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου, την Περιφέρεια και το Σύλλογο Εστίασης «Ασπίδα» ώστε η πρωτοβουλία αυτή να είναι εφικτή.

Ο Θανάσης Μητρέλιας βρίσκεται πολλά χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης, είναι ο «αφανής ήρωας» μεγάλων τηλεοπτικών παραγωγών το «X- Factor», «η Φάρμα»  το «Masterchef», ο άνθρωπος πίσω από τις κάμερες ο οποίος είναι ένας από τους ανθρώπους κλειδιά μεγάλων παραγωγών. Ο ίδιος μάλιστα επιμένει να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες και να διατηρεί χαμηλό προφίλ . Δεν κρύβει την αγάπη του για τον τόπο του και μάλιστα όπως λέει μιλώντας στον «Αίολο» το γεγονός ότι κατάφερε φέτος να έρθει η εκπομπή στη Λέσβο  είναι για εκείνον κάτι που τον κάνει να αισθάνεται περήφανος, καθώς όπως τονίζει πέρα από το ότι είναι ο τόπος του,  είναι και  ένας πολύ σημαντικός γαστρονομικός προορισμός και ένα νησί με άγνωστες ομορφιές και εξαιρετικά προϊόντα».

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας Νίκος Γιαννάκας μίλησε επίσης στον Αίολο για το γεγονός αυτό τονίζοντας ότι είναι κάτι που θα βοηθήσει πάρα πολύ στην προβολή του νησιού και οι  δυο Δήμοι αλλά και άλλοι φορείς στηρίζουν την προσπάθεια για τη διοργάνωση του συγκεκριμένου project.

To top