Πολύωρη διακοπή ρεύματος στην προκυμαία την Κυριακή – Αναμένεται να επηρεάσει τη ροή προγράμματος του AeolosTV

Πολύωρη διακοπή ρεύματος στην προκυμαία την Κυριακή – Αναμένεται να επηρεάσει τη ροή προγράμματος του AeolosTV

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν για πολλές ώρες από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι  της Κυριακής 31 Μαρτίου, πολλά καταστήματα της οδού Κουντουριώτη και Κομνηνάκη  λόγω προγραμματισμένων  εργασιών της ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου ν’ αποκατασταθεί η βλάβη που προκάλεσε το μπλακ- αουτ της Τετάρτης.

Πιο αναλυτικά οι οδοί που δε θα έχουν ρεύμα είναι:  Κομνηνάκη,Βερναδάκη,Μητροπόλεως, Λαδάδικα,Μεθοδίου,Χίου και Αρχιπελάγους.

Στη  συγκεκριμένη γραμμή εστιάζονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που παρατηρούνται συχνά το τελευταίο διάστημα στο κέντρο της πόλης και επηρεάζουν και το εργοστάσιο της ΔΕΗ όπως έγινε την περασμένη Τετάρτη όταν σημειώθηκε γενική διακοπή ρεύματος σε όλο το νησί. Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας με την ιδιότητά του και ως  Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης  «Ασπίδα» κ. Νίκος Γιαννάκας μίλησε για αυτή την πολύωρη διακοπή που αναμένεται στην  οδό Κομνηνάκη από το ύψους του «Μουσικού Καφενείου» και μέχρι το «motel».  Ήδη η ΔΕΔΔΗΕ έχει ενημερώσει με επιστολές όλα τα καταστήματα που βρίσκονται στην περιοχή για τη διακοπή ηλεκτροδότησης.

Στην ίδια περιοχή βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις του Aeolos TV  και λόγω της διακοπής ηλεκτροδότησης πιθανότατα  δεν θα μπορέσει τις ώρες αυτές να μεταδοθεί το πρόγραμμα της τηλεόρασης. 

To top