Στη διεθνή έκθεση τουρισμού FERIENMESSE WIEN 2024 η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού FERIENMESSE WIEN 2024 η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού FERIENMESSE WIEN 2024, στη Βιέννη, που πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 17 Μαρτίου, συμμετείχε φέτος η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με stand εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ.

Στο stand της Περιφέρειας φιλοξενήθηκε ο τουριστικός επιχειρηματίας και εκπρόσωπος του Φορέα Τουρισμού Χίου κ. Γεώργιος Μισσετζής ενώ η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εκπροσωπήθηκε από την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τουρισμού, Αγγελική Πολυτάκη και την Προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού ΠΕ Σάμου, Γραμματική Δρίνη.

Μέσα σε ένα πολύ θετικό κλίμα που υπήρχε στην έκθεση για την Ελλάδα, καθώς η πατρίδα μας έχει εδραιωθεί εδώ και χρόνια ως ο δημοφιλέστερος προορισμός των Αυστριακών για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, τα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου προβλήθηκαν ως αυθεντικός ελληνικός προορισμός, που παρέχει τη δυνατότητα για δραστηριότητες στη φύση, γνήσιες πολιτισμικές εμπειρίες και πλούσιες τοπικές γεύσεις. Το ενδιαφέρον του κοινού ήταν μεγάλο, λόγω των απευθείας πτήσεων από τη Βιέννη για Σάμο και Λήμνο, αλλά και της νέας σύνδεσης από το Innsbruck για Λέσβο. Μεγάλο ήταν και το ενδιαφέρον για τα υπόλοιπα νησιά, καθώς αναζητούσαν πληροφορίες και τρόπους μετάβασης σε αυτά.

 

 

To top