Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο γνωστός Μυτιληνιός ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο γνωστός Μυτιληνιός ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Έμφραγμα υπέστη  ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης την Τετάρτη το βράδυ, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της «Πάμε Δανάη!» η Δανάη Μπάρκα.

Τα Αθηναϊκά Θέατρα και το Θέατρο Αλίκη για τη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» προχώρησαν σε μία αιφνίδια ανακοίνωση, η οποία ανέφερε πως η παράσταση διακόπτεται προσωρινά. Ο λόγος, το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Ενώ από την ερχόμενη Τετάρτη η παράσταση θα επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι, με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη να αντικαθίσταται από τον Μιχάλη Ρέππα.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματα. Από εχθές έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος είναι στο νοσοκομείο. Πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα είναι όμως πολύ καλά. Την Τετάρτη το βράδυ υπέστη ένα έμφραγμα, τώρα όμως είναι όσο καλά μπορεί να είναι μια τέτοια κατάσταση», είπε βουρκωμένη η παρουσιάστρια.

«Από την ερχόμενη εβδομάδα θα δω τι μπορούμε να πούμε. Ο μόνος λόγος που λέω τώρα τι έχει συμβεί είναι επειδή τα τηλέφωνα είναι πάρα πολλά, έγινε και γνωστό. Εγώ τον είδα, κάναμε τις αγκαλιές μας, αυτές τις αγκαλιές που τα γιατρεύουν όλα , ακόμα και τα δύσκολα περιστατικά που φυσικά χρειάζονται γιατρούς. Γιάτρεψε εκείνος εμένα και εγώ όσο μπόρεσα αυτόν. Είναι στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», εκτός κινδύνου, σε μια ειδική μονάδα θεραπείας που παρακολουθείται», συμπλήρωσε.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, και ο ίδιος θα σας ευχαριστήσει όταν δει τα μηνύματα, για την αγάπη αυτήν. Ήταν κάτι που συνέβη εντελώς ξαφνικά, που όμως ευτυχώς δεν ήταν μόνος του, ήταν με τη μαμά μου, οπότε αντιλήφθηκαν αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά, εντελώς τυχαία. Τέλος καλό όλα καλά, βρέθηκε στο νοσοκομείο, έγιναν όλα πολύ γρήγορα και εχθές που μπόρεσα να τον δω για λίγα λεπτά ήταν δυνατός και ήρεμος».

 

To top