Δωρεά υπερσύχρονου εξοπλισμού στο Βοστάνειο από το «Ηλιτόμηνον»

Δωρεά υπερσύχρονου εξοπλισμού στο Βοστάνειο από το «Ηλιτόμηνον»

Ολοκληρώθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, η παραλαβή μιας κινητής συσκευής φωτοθεραπείας νέας τεχνολογίας, κατάλληλη για τη θεραπεία πρόωρων και τελειόμηνων νεογνών με υπερχολερυθριναιμία,  ο οποίος προέρχεται από τη δωρεά της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Ηλιτόμηνον».

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου και το Νεογνολογικό Τμήμα του Βοστανείου, εξέφρασαν δημόσια τις θερμές ευχαριστίες τους στους δωρητές για την πολύτιμη προσφορά τους.

«Συνεχίζονται οι δωρεές προς το νοσοκομείο μας, οι οποίες αποτελούν ενισχυτικό παράγοντα βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών στο νοσηλευτικό μας Ίδρυμα.
Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Ηλιτόμηνον» για την προσφορά της προς το Νοσοκομείο μας μιας κινητής συσκευής φωτοθεραπείας νέας τεχνολογίας, κατάλληλη για τη θεραπεία πρόωρων και τελειόμηνων νεογνών με υπερχολερυθριναιμία.
Η τελευταίας τεχνολογίας αυτή συσκευή και ο υπερσύγχρονος σχεδιασμός της επιτρέπει τη μεταφορά της, έτσι ώστε να γίνεται η φωτοθεραπεία χωρίς να διακόπτεται το rooming in, η παραμονή δηλαδή του νεογέννητου κοντά στη μητέρα του.
Το Νεογνολογικό Τμήμα του Βοστανείου υποστηρίζει τις πρακτικές που δεν απομακρύνουν τα νεογέννητα από τις μητέρες τους με στόχο την διευκόλυνση του μητρικού θηλασμού και της ανάπτυξης του σημαντικού δεσμού παιδιού-μητέρας και στο πλαίσιο αυτής της φροντίδας εντάσσεται η παραπάνω κινητή συσκευή φωτοθεραπείας
Οι παραπάνω δωρεά συμβάλλει στη συμπλήρωση και βελτίωση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού του νεογνολογικού τμήματος του Νοσοκομείου μας ώστε να βελτιώνονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας ».

 

To top