Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη Μυτιλήνη και συγκεκριμένα στην Π.Κουντουριώτη, ενόψει της καθιερωμένης παρέλασης της 25ης Μαρτίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Αναλυτικότερα:

Από ώρα 11:20 μέχρι το τέλος της παρελάσεως θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας κατά μήκος της παραλιακής οδού Π. Κουντουριώτη. Συγκεκριμένα θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας από το ύψος πλατείας Κωνσταντινουπόλεως μέχρι το ύψος πύλης Β επιβατηγού λιμένα, έμπροσθεν Τελωνείου. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μόνον προς πλατεία Κυπρίων Πατριωτών μέσω οδού Κωνσταντινουπόλεως και προς Επάνω Σκάλα μέσω της οδού 8ης Νοεμβρίου.

Οι οδηγοί όλων των οχημάτων υποχρεούνται την Δευτέρα 25 Μαρτίου από τις 6:00 το πρωί να απομακρύνουν τα οχήματά τους από το ύψος παλιού Λιμεναρχείου έως το ύψος πλατείας. Κωνσταντινουπόλεως.

Σε κάθε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι όχημα παραμένει σταθμευμένο, παρεμποδίζει την κυκλοφορία ή τα μέτρα τάξεως και ασφαλείας θα απομακρύνεται με γερανοφόρο όχημα και θα επιβάλλονται διοικητικές κυρώσεις από το Τμήμα Τροχαίας του Κ.Λ Μυτιλήνης.

To top