Συναντήσεις του Αντιδημάρχου Συντονισμού Κοινοτήτων Δυτικής Λέσβου με Προέδρους χωριών

Συναντήσεις του Αντιδημάρχου Συντονισμού Κοινοτήτων Δυτικής Λέσβου  με Προέδρους χωριών
Από τη συνάντηση που έγινε στην Ερεσό

Συνεχίζονται οι συναντήσεις του Αντιδημάρχου Συντονισμού Κοινοτήτων και Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών του Δήμου Δυτικής Λέσβου Γιώργου Μακρογιάννη με τους Προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων των χωριών.

Με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων των χωριών και στην ακόμα πιο άμεση παρέμβαση των θεματικών Αντιδημαρχιών, ο κ. Μακρογιάννης το τελευταίο διάστημα επισκέφτηκε τα εξής χωριά:

Στις 15/2 την Πτερούντα και τον Πρόεδρο του χωριού Κώστα Χασάπη καταγράφοντας τα ζητήματα της κοινότητας και την ίδια μέρα τα Χίδηρα και τον Πρόεδρο Γιώργο Σαράντο.

Στις 20/2 επισκέφτηκε τη Λαφιώνα και είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Ευστράτιο Κικιλή, ενημερώνοντάς τον για την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή παιδικής χαράς στο χωριό. Την ίδια μέρα, ο Αντιδήμαρχος Συντονισμού Κοινοτήτων είχε συνάντηση και με το τοπικό συμβούλιο του Μολύβου, παρουσία του Προέδρου Νίκου Βασιλείου και του τέως Προέδρου Θανάση Ανδριώτη, συζητώντας μαζί τους για όλα όσα μπορούν να γίνουν ενόψει καλοκαιριού σε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς τουριστικούς προορισμούς του νησιού.

Στις 21/2 ο κ. Μακρογιάννης πραγματοποίησε αυτοψία στο παλιό κτήριο της Αγροτολέσχης στα Βασιλικά, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο του χωριού Μαρία Σοφού. Ενώ την ίδια μέρα είχε συνάντηση για τα θέματα του Λισβορίου, με τον Πρόεδρο του χωριού Θοδωρή Χατζηπαναγιώτη και το μέλος του τοπικού συμβουλίου κ. Ψαρρό.

Στις 27/2 ήταν η σειρά της Φίλιας και του Σκαλοχωρίου, με τον Αντιδήμαρχο να έχει προγραμματισμένες επαφές με τους Προέδρους Σταύρο Σκαλοχωρίτη και Γιάννη Χατζηλία αντίστοιχα.

Τελευταίος σταθμός αυτού του τρίτου κύκλου επαφών του κ. Μακρογιάννη ως Αντιδημάρχου αρμοδίου για τον Συντονισμό των κοινοτήτων, ήταν η Ερεσσός και ο Πρόεδρος Αντώνης Ελευθερίου, με τη συμμετοχή και του Δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου, του Αντιδημάρχου Αυτεπιστασίας Ιορδάνη Ιορδάνου και του δημοτικού συμβούλου Χαράλαμπου Ελευθερίου.

To top