Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών η πρώην Δήμαρχος Πλωμαρίου Μυρσίνη Ψώμου

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών η πρώην Δήμαρχος Πλωμαρίου Μυρσίνη Ψώμου

Με θλίψη αποχαιρέτησε σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου, το Πλωμάρι, τη Μυρσίνη Ψώμου, πρώην δήμαρχο Πλωμαρίου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 66 ετών. Η Μυρσίνη Ψώμου ήταν η πρώτη γυναίκα δήμαρχος στη Λέσβο και μάλιστα για δύο 4ετίες από το 1991 έως το 1998.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της με την παρακάτω ανάρτηση:

«Με βαθιά θλίψη μάθαμε την είδηση της απώλειας της αγαπημένης μας Μυρσίνης Ψώμου. Ήταν μια εξαιρετική γυναίκα, μια αφοσιωμένη δημότης και μια αγαπημένη δήμαρχος που άφησε το σημάδι της στο Πλωμάρι.
Η Μυρσίνη Ψώμου δούλεψε ακούραστα για το καλό και το συμφέρον του τόπου της, με αφοσίωση και αγάπη για τα συμφέροντα του Δήμου της. Όλοι οι πολίτες του Πλωμαρίου χρωστούν πολλά σε αυτήν για τις προσπάθειές της και την αφοσίωσή της στην υπηρεσία τους.
Η απώλειά της αφήνει ένα μεγάλο κενό στον κόσμο του Πλωμαρίου και στις καρδιές όλων όσων την αγαπούσαν και σέβονταν.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά της και σε όλους όσους αγαπούσαν τη Μυρσίνη. Η μνήμη της θα ζει αιώνια στις καρδιές μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει».

Αλλά και ο Δημήτρης Μπουρνούς μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε της εξής ανάρτηση και τη συνόδευσε με την ακόλουθη φωτογραφία:

«Και άλλο θλιβερό μαντάτο από το Πλωμάρι, για τον Θάνατο της αγαπητής και δημιουργικής πρώην Δημάρχου Μυρσίνης Ψώμου-Γαβριήλ. Στη μνήμη της η παρακάτω φωτογραφία, με το δυναμικό και αγωνιστικό Συμβούλιο της Τοπικής Ένωσης Δήμων Κοινοτήτων Λέσβου, της περιόδου 1991-1994. Από δεξιά η Δήμαρχος Πλωμαρίου Μυρσίνη Ψώμου-Γαβριήλ, με τους Διαλυνά (πρόεδρο Πλακάδου), Απόστολο.Κομνηνάκα (πρόεδρο Αγίας Παρασκευής), Στρατή Πάλλη (εκπρόσωπο Συνδέσμου), Δημήτρη .Κονιαρέλλη( Σύμβουλο Ανάπτυξης), Νότη Παναγιώτου( Δήμαρχο Μυτιλήνης και Πρόεδρο της ΤΕΔΚ), Γιώργο Παπαπορφυρίου (Δήμαρχο Αγιάσου), Αντώνη Χατζηδιαμαντή (Σύμβουλο Ανάπτυξης και κατοπινό Δήμαρχο Λήμνου), Βαγγέλη Παλαιολόγο ( Δήμαρχο Πολιχνίτου). Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένειά της».

 

To top