Ξεκίνησε και πάλι, μετά από 5 χρόνια αποχής, το Κυνήγι του χαμένου θησαυρού στη Μυτιλήνη

Ξεκίνησε και πάλι, μετά από 5 χρόνια αποχής, το Κυνήγι του χαμένου θησαυρού στη Μυτιλήνη

Το Κυνήγι του χαμένου θησαυρού ξεκίνησε σήμερα το πρωί από το Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης μετά από αποχή 5 ετών, με τη συμμετοχή 23 πληρωμάτων καρναβαλιστών, οι οποίοι μέσα από μια σειρά δοκιμασιών και γρίφων διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 1000€.

Η έναρξη δόθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, όταν όλοι οι συμμετέχοντες γνωρίστηκαν μεταξύ τους και συνεργάστηκαν στη λύση δύο γρίφων ώστε να καταφέρουν να “ξυπνήσουν” τον Καπετάν Μωρέλλη για να τους δώσει τα πουγκιά με τους γρίφους.

Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, θα  διαρκέσει μια εβδομάδα και θα ολοκληρωθεί με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στις 17 Μαρτίου, στην προκυμαία Μυτιλήνης, όπου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των νικητών, αφού πρώτα το Σάββατο το απόγευμα όλοι οι συμμετέχοντες του κυνηγιού θα πρέπει να περάσουν τις δοκιμασίες των παιχνιδιών στην Πλατεία Σαπφούς.

Το κυνήγι του θησαυρού διοργανώνει ο Δήμος Μυτιλήνης, οι Αντιδημαρχίες Πολιτισμού και Τουρισμού, σε συνεργασία με την Οργανωτική επιτροπή του καρναβαλιού και τους εθελοντές του.

 

To top