Τίμησε την Ημέρα της γυναίκας ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης

Τίμησε την Ημέρα της γυναίκας ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης

Την 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τίμησε ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης (μέλος της ΟΓΕ), ανήμερα της επετείου, πραγματοποιώντας περιοδεία στο νοσοκομείο Μυτιλήνης και παρακολουθώντας το βράδυ της Παρασκευής την παράσταση “Ευτυχία Πρίντζου, η επιστροφή” του Βασίλη Κονταξή με την Τζίνη Παπαδοπούλου.

Το πρωί της Παρασκευής 8 Μαρτίου μέλη του συλλόγου πραγματοποίησαν περιοδεία στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, για να συζητήσουν με τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους με αφορμή τη μέρα της γυναίκας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Μέσα από τις συζητήσεις αναδείχθηκαν δυσκολίες, τις οποίες έχει αναφέρει ο σύλλογος μπροστά σε όλες τις κινητοποιήσεις για την υγεία όπου συμμετέχει ενεργά. Ο Σύλλογος Προοδευτικών Μυτιλήνης κάλεσε τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους να δυναμώσουν τη κοινή συλλογική πάλη για το δικαίωμα στην σταθερή εργασία και το σταθερό ωράριο. Κάλεσε επίσης όλες τις εργαζόμενες να συμπορευτούν με το σύλλογο για να διεκδικήσουμε ότι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για τις ιδιες και τις οικογένειές τους.

Η μέρα έκλεισε με τα μέλη του συλλόγου να πηγαίνουν θέατρο στην παράσταση “Ευτυχία Πρίντζου, η επιστροφή” του Βασίλη Κονταξή με την Τζίνη Παπαδοπούλου. Ήταν μια δράση ανάμεσα σε μια σειρά πρωτοβουλιών με πολιτιστικό περιεχόμενο με πρωταγωνίστριες γυναίκες αγωνίστριες, των οποίων η δράση εμπνέει και δίνει δύναμη στον καθημερινό αγώνα.

To top