Σπεύδουν για τη visa στη Λέσβο – Σύσκεψη παρουσία των Γεν. Γραμματέων Μάνου Λογοθέτη και Ευάγγελου Κυριαζόπουλου

Σπεύδουν για τη visa στη Λέσβο – Σύσκεψη παρουσία των Γεν. Γραμματέων Μάνου Λογοθέτη και Ευάγγελου Κυριαζόπουλου

Ευρεία σύσκεψη για τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν άμεσα  στο χώρο του λιμανιού της Μυτιλήνης για την πιλοτική εφαρμογή της γρήγορης  έκδοσης visa για τους Τούρκους επισκέπτες πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί στο Λιμενικό Ταμείο παρουσία των  Γραμματέων Δημόσιας Τάξης Μάνου Λογοθέτη και  λιμένων Ευάγγελου Κυριαζόπουλου.

Τους δυο δυο Γενικούς  Γραμματείς υποδέχθηκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης ο Δήμαρχος Παναγιώτης Χριστόφας και αφού ξεναγήθηκαν  στους χώρους και τις εγκαταστάσεις του λιμανιού, ακολούθησε σύσκεψη στο λιμενικό ταμείο με τη συμμετοχή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου Μιχαήλ Σεβδυνίδη, του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Παναγιώτη Τακτικού , του Αντιδημάρχου Τουρισμού Νίκου Γιαννάκα, του Προέδρου Τουριστικών Πρακτόρων Παναγιώτη Χατζηκυριάκου, του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Βασίλη Βογιατζή και άλλων εκπροσώπων φορέων. Αυτό που τόνισε ο κ. Λογοθέτης ήταν ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε μέσα στο επόμενο διάστημα να ξεκινήσει η εφαρμογή του προγράμματος.

Η Μυτιλήνη ήταν ο πρώτος σταθμός σειράς επισκέψεων που ξεκινούν στα νησιά οι δυο Γενικοί Γραμματείς για τη δρομολόγηση των ενεργειών που απαιτούνται ώστε το ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό η εφαρμογή του προγράμματος καθώς στις 6 Απριλίου ξεκινά η μεγάλη Μουσουλμανική γιορτή «σεκέρ μπαϊράμ» και αναμένεται κύμα Τούρκων επισκεπτών στα νησιά μας.

Αναλυτικό ρεπορτάζ και δηλώσεις στα δελτία ειδήσεων του Aeolos Tv τη Δευτέρα.

To top