«Μετωπική» αντιπολίτευσης με τη Δημοτική Αρχή για τις αυξήσεις της ΔΕΥΑΛ

«Μετωπική» αντιπολίτευσης με τη Δημοτική Αρχή για τις αυξήσεις της ΔΕΥΑΛ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις αυξήσεις νερού που αποφάσισε η ΔΕΥΑΛ.Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης  στο Δήμο Μυτιλήνης και μέλος της Διοίκησης της ΔΕΥΑΛ κ. Προκόπης Τζιμής μιλώντας στον «Αίολο» εξέφρασε τη διαφωνία του για το γεγονός ότι το θέμα δεν τέθηκε προς ψήφιση στο Δημοτικό συμβούλιο και αποδίδει ευθύνη για αυτό προσωπικά στο Δήμαρχο Παναγιώτη Χριστόφα.
Ο κ. Τζιμής τονίζει ότι η απόφαση είναι νόμιμη όμως για λόγους ηθικής θα έπρεπε να τεθεί προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Σχολιάζοντας δε το σκεπτικό της απόφασης με βάση την εισήγηση της διοίκησης της ΔΕΥΑΛ, φαίνεται να αντιμετωπίζει ο Δήμος σαν δεδομένες τις οφειλές, χωρίς να εστιάζει στην ανάγκη να εισπράξει τα οφειλόμενα. «Εξαιτίας των κακοπληρωτών που έχουν δημιουργήσει μεγάλο χρέος την πληρώνουν και οι καλοπληρωτές πολίτες με αύξηση των λογαριασμών κατά 2,5 ευρώ», αναφέρει μεταξύ άλλων.
Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης   υπογραμμίζει ότι στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της Δευτέρας, μετά από αίτημα της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης θα γίνει ενημέρωση για το θέμα αυτό.

To top