Πρόσκληση συμμετοχής στους Παλλεσβιακούς Αγώνες Μουσικής

Πρόσκληση συμμετοχής στους Παλλεσβιακούς Αγώνες Μουσικής

Το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης διοργανώνει τους Παλλεσβιακούς Μουσικούς Αγώνες  που θα πραγματοποιηθούν στις 11 και 12 Απριλίου 2024, στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης και οι αιτήσεις  συμμετοχής θα ολοκληρωθούν το αργότερο έως τις 29 Μαρτίου.

Οι Μουσικοί Αγώνες διοργανώνονται για 12η χρονιά από το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης σε ατομικό μουσικό όργανο, ατομικό τραγούδι και μουσικά σύνολα σχολείου (χορωδία και ορχήστρα).

Η διοργάνωση διενεργείται σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Επάνω Σκάλα», υπό την αιγίδα του Δήμου Μυτιλήνης, της Περιφερειακής Δ/νσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου και τις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Λέσβου.

Οι Μουσικοί Αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 11 και 12 Απριλίου 2024, στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης.

Στους Παλλεσβιακούς Αγώνες Μουσικής έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα των μαθητών της Δ’, Ε’ και Στ’ τάξης δημοτικών σχολείων.

Για περισσότερη ενημέρωση σχετικά με τις αιτήσεις συμμετοχής θα μπορούσατε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης: https://msm.aegean.gr.

Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση mousikoiagones@gmail.com.

Το πρόγραμμα των ΠΑΜ θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής.

Η τελετή λήξης των Μουσικών Αγώνων, με την απονομή βραβείων και διακρίσεων, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Απριλίου και ώρα 19:30 στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης.

 

To top