Αναβλήθηκε και πάλι η δίκη για την υπόθεση αμμοληψίας στη παραλία του Χρούσου

Αναβλήθηκε και πάλι η δίκη για την υπόθεση αμμοληψίας στη παραλία του Χρούσου

Αναβλήθηκε για άλλη μια φορά (εξ αιτίας της αποχής των δικηγόρων) η δίκη την υπόθεση αμμοληψίας στη παραλία του Χρούσου.

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος προστασίας και εξωραϊσμού περιβάλλοντος των απανταχού Χρουσιανών «Ο Χρούσος», ανέφερε συγκεκριμένa:
Αναβλήθηκε για μια ακόμα φορά (εξ αιτίας της αποχής των δικηγόρων) η δίκη για το περιβαλλοντικό έγκλημα της αμμοληψίας στην παραλία του Χρούσου.

Έξι χρόνια συμπληρώνονται στις 2 Ιουλίου από την αμμοληψία που έγινε το 2018 στη παράλια του Χρούσου. Ο εκσκαφέας βούτηξε βαθειά στις αμμοθίνες και γέμισε 15 τριαξονικά άμμου, η οποία μεταφέρθηκε και απλώθηκε στην γειτονική παράλια του Ταβαριού, με μηχανήματα του τότε ενιαίου Δ. Λέσβου.
Ο σύλλογος ‘’Ο ΧΡΟΥΣΟΣ’’, στο μέτρο των δυνατοτήτων του κατήγγειλε το γεγονός το οποίο και οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη, (ποινικά δικαστήρια). Έκτοτε έχει εγγραφεί επτά (7) φορές στο πινάκιο του τριμελούς πλημμελειοδικείου, παίρνοντας αναβολή για διαφορετικούς κάθε φορά λόγους . Είμαστε βέβαιοι ότι οι αρμόδιες δικαστικές αρχές δεν θα επιτρέψουν να μείνει ατιμώρητο ένα τόσο σοβαρό περιβαλλοντικό έγκλημα.

To top