O Στρατής Γόμος στο «Επίκεντρο»: «Είναι κακό για τη δημοκρατία να μην υπάρχει αντιπολίτευση»

O Στρατής Γόμος στο «Επίκεντρο»:  «Είναι κακό  για τη δημοκρατία να μην υπάρχει αντιπολίτευση»

Ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου της ΝΔ και μέλος της Διοίκησης του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Στρατής Γόμος ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «Επίκεντρο» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Σχολίασε τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές και τις έριδες που δημιουργήθηκαν στην τοπική ΝΔ, τόνισε ότι ευθύνη για το εκλογικό αποτέλεσμα έχει η κομματική οργάνωση η οποία όπως αναφέρει πρέπει να λειτουργεί υπέρ του κόμματος. «Η κομματική οργάνωση συγκεντρώνει ψήφους για το κόμμα ενώ ο βουλευτής συγκεντρώνει ψήφους για τον εαυτό του » είπε χαρακτηριστικά . Αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας Στεφανή στην Περιφέρεια, αναγνωρίζοντας ότι η υπερβολική στήριξη από την κυβέρνηση λειτούργησε αρνητικά.

Σχολίασε και την πολιτική κατάσταση μετά το πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ  καθώς και την εικόνα των δημοσκοπήσεων που δείχνουν καθαρή υπεροχή της κυβέρνησης,  υπογραμμίζοντας ότι είναι κακό για τη δημοκρατία να μην υπάρχει ισχυρή αντιπολίτευση και κυρίως αξιωματική αντιπολίτευση  η οποία «μαζεύει τα λουριά» στην εκάστοτε κυβέρνηση. 

Για το Νοσοκομείο Μυτιλήνης το οποίο έχει υπηρετήσει επί τρεις θητείες στη θέση του Αντιπροέδρου τονίζει ότι έχει κάνει άλματα βελτίωσης τα τελευταία χρόνια, τόσο σε υποδομές όσο και σε δυναμικό. Μιλάει με θερμά λόγια για το Αιμοδυναμικό και τον επεμβατικό καρδιολόγο Αναστάσιο Μίλκα και στάθηκε στα πρόσφατα στοιχεία που δείχνουν μείωση του αριθμού των θανάτων. Μιλάει επίσης και για τη νευροχειρουργική κλινική και το σπουδαίο έργο που επιτελεί και στην ενίσχυσή της με ειδικό μικροσκόπιο ώστε να μπορούν να γίνονται περισσότερες επεμβάσεις στο νησί. Ο κ. Γόμος μιλάει με θερμά λόγια για τον Διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργο Καμπούρη και υπογραμμίζει την προσήλωσή του στο έργο που επιτελεί.

Όσο αφορά την πολιτική δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ενεργό δράση όταν και εφόσον χρειασθεί. Επί του παρόντος όπως αναφέρει στηρίζει τη σύζυγό του Πόπη Πρωτογεράκη- Γόμου, η οποία τα τελευταία χρόνια εκλέγεται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση στην Τοπική αυτοδιοίκηση β’ βαθμού.

To top