Ξεκινά το Πρόγραμμα προβολής ταινιών και συζήτησης από την «Πνοή»

Ξεκινά το Πρόγραμμα προβολής ταινιών και συζήτησης από την «Πνοή»

Ξεκινά την Παρασκευή 8 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή 19:30-21:30, το Πρόγραμμα Προβολής Ταινιών και συζήτησης, από την «Πνοή».

Οι ταινίες, που θα επιλέγονται θα βασίζονται σε αληθινές ιστορίες ζωής έτσι ώστε να μπορεί να αναπτύσσεται συζήτηση  για τα θέματα, που αναδύονται. Στην κάθε συνάντηση θα προβάλλεται μια ταινία κα στην επόμενη συνάντηση θα γίνεται συζήτηση για τα θέματα που προκύπτουν μέσα από την ταινία καθώς και θα υλοποιούνται βιωματικές ασκήσεις επάνω στο κεντρικό θέμα της ταινίας.

Προτεινόμενες Ταινίες:

In America, The Intouchables,- Οι Άθικτοι , Philadelphia, 1993, The pursuit of happiness (2006), Ένας υπέροχος άνθρωπος (2001), 12 χρόνια σκλάβος (2013), Born on the Fourth of July (1989), Αγάπα με αν τολμάς, Οι Γέφυρες του Μάντισον , Το Λουλούδι της Ερήμου, Τhe before trilogy, Οι τέλειοι ξένοι κ.τ.λ.

Ωστόσο τα μέλη, που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, μπορούν να προτείνουν ταινίες στην υπόλοιπη ομάδα και θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν πάνω στα ζητήματα, που πραγματεύεται η συγκεκριμένη ταινία.

Υπεύθυνη Συντονισμού της Ομάδας: Σοφία Κιστάνη (Κλινική Ψυχολόγος , M.Sc.)

Δηλώσεις Συμμετοχής στο email: pnoimytdraseis@gmail.com, έως και τις 7 Μαρτίου.

Μετά το τέλος των συναντήσεων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, στους συμμετέχοντες, που θα παρακολουθήσουν συστηματικά τις συναντήσεις.

To top