Το Εργατικό Κέντρο κατά Δήμου για τα πανό της απεργίας

Το Εργατικό Κέντρο κατά Δήμου για τα πανό της απεργίας

Το Εργατικό Κέντρο Λέσβου σε ανακοίνωση που εξέδωσε καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Μυτιλήνης ότι «κατέστρεψε το προπαγανδιστικό υλικό που καλεί στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η προκλητική στάση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μυτιλήνης, μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο και η απάντηση θα δοθεί από την μαζική συμμετοχή των εργατών και του λαού μας, την Τετάρτη 28 Φλεβάρη ημέρα πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας.

Καταγγέλλουμε στο λαό του Δήμου Μυτιλήνης, την απροκάλυπτη στάση της Δημοτικής Αρχής, να καταστρέφει το προπαγανδιστικό υλικό που καλεί στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Τετάρτης 28 Φλεβάρη, στη Μυτιλήνη στην πλατεία Σαπφούς και στην Καλλονή στο πάρκο απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο, στις 11 το πρωί αντίστοιχα.

Σε λίγες μέρες που συμπληρώνεται ένας χρόνος από το έγκλημα των Τεμπών, με το λαό μας να θρηνεί τα 57 θύματα και το σύνθημα «το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί» να ακούγετε μέχρι σήμερα, περίσσεψε ο σεβασμός της Δημοτικής Αρχής στη μνήμη των θυμάτων και στην συμπόνια των οικογενειών τους.

Ας το πάρουν χαμπάρι, πως οι αγώνες και οι διεκδικήσεις των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, της αγροτιάς, της νεολαίας μας ούτε φιμώθηκαν ποτέ και ούτε πρόκειται να φιμωθούν.

Τα παραπάνω τονίστηκαν και καταγγέλθηκαν, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου με τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο.

Καλούμε τον λαό του νησιού μας να κάνουμε πράξη το σύνθημα «ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» και να συμμετέχει μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Τετάρτης 28 Φλεβάρη.

To top