Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου στην απεργία της 28ης Φεβρουαρίου

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου στην απεργία της 28ης Φεβρουαρίου

Τη συμμετοχή της στην Πανελλαδική απεργία της 28ης Φεβρουαρίου ανακοίνωσε, με γραπτή δήλωσή της, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου, ενάντια στη φτώχεια, την ακρίβεια, στο ξεζούμισμα της ζωής και ένα χρόνο μετά το έγκλημα στα Τέμπη, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων και καλεί όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους του νησιού να συμμετέχουν στις δύο μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις σε Μυτιλήνη (πλατεία Σαπφούς) και Καλλονή ( στο πάρκο) την Τετάρτη στις 11:00 το πρωί.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«Συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα μας με τη συμμετοχή στην Πανελλαδική απεργία τη Τετάρτη 28 Φλεβάρη. Στη κινητοποίηση – συλλαλητήριο που οργανώνει το εργατικό κέντρο Λέσβου σε Μυτιλήνη και Καλλονή, ενάντια στη φτώχεια, την ακρίβεια, στο ξεζούμισμα της ζωής μας και ένα χρόνο μετά το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, ενώνουμε την φωνή μας για να ακουστεί όσο πιο δυνατά «ή τα κέρδη τους ή η ζωές μας».

Φτάνει πια να ματώνουν τα εργατικά – λαϊκά στρώματα, οι φτωχοί βιοπαλαιστές αγρότες για να θησαυρίζουν τα μονοπώλια και οι επιχειρηματικοί όμιλοι. Φτάνει πια να τρώνε τον ιδρώτα και τον μόχθο μας και για μας να αφήνουν «τα ξύσματα του βαρελιού». Η πρόσφατες παροχές της κυβέρνησης προς τους αγρότες είναι απλά για να διαχειριστούμε τη φτώχια μας. Φτάνει πια να μπαίνουν τα κέρδη τους πάνω απ’ τις ζωές μας.

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου καλεί όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους του νησιού, να συμμετέχουν και με τα δικά μας αιτήματα στις δύο μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις σε Μυτιλήνη (πλατεία Σαπφούς) και Καλλονή ( στο πάρκο) την Τετάρτη Φλεβάρη στις 11:00 το πρωί».

To top