Μέχρι και 8 μποφόρ τη Δευτέρα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου

Μέχρι και 8 μποφόρ τη Δευτέρα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου

Νοτιοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 5 έως 7 μποφόρ που πρόσκαιρα πιθανώς να φτάσουν και τα 8 θα επικρατήσουν τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Το  Κεντρικό Λιμεναρχείο
Μυτιλήνης ανακοινώνει προς τουςναυτιλλόμενους ,ναυταθλητές , επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλιείς , χρήστες Θαλάσσιων μέσων αναψυχής   και λουόμενους της Νήσου Λέσβου ότι σύμφωνα με δελτίο πρόγνωσης καιρούτης Ε.Μ.Υ. για την Δευτέρα 26-02-2024 στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα επικρατήσουν  νοτιοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 5 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα πιθανώς 8 μποφόρ .

  Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες σκαφών κάθε τύπου και κατηγορίας όπως μεριμνήσουν για την ασφαλή πρόσδεση και φύλαξη των σκαφών τους ,καθώς και την αποφυγή άσκοπηςπαραμονής σε λιμενικές εγκαταστάσεις προς αποφυγή τυχόνατυχήματος .

 Υπενθυμίζεται η απαγόρευση χρήσης θαλάσσιων μέσων αναψυχής (Γ.Κ.Λ. αριθ.20) με ένταση ανέμου άνω των 5 μποφόρ και η χρήση ιστιοσανίδας και αετοσανίδας με ένταση ανέμου άνω των 6 μποφόρ.

To top