Κύτελης σε Κουφέλο για την καθαριότητα: «Οι δυο Αντιδήμαρχοι που είχαν την αρμοδιότητα στήριξαν την υποψηφιότητά σας»

Κύτελης σε Κουφέλο για την καθαριότητα: «Οι δυο Αντιδήμαρχοι που είχαν την αρμοδιότητα στήριξαν την υποψηφιότητά σας»

Άμεση ήταν η απάντηση του πρώην Δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη στα όσα δήλωσε στον Aeolostv ο επικεφαλής της παράταξης μείζονος αντιπολίτευσης σχετικά με την καθαριότητα από την προηγούμενη δημοτική αρχή. «Οι Αντιδήμαρχοι καθαριότητας και περιβάλλοντος ήταν εκείνοι που επέβαλαν την υποψηφιότητά του» απάντησε ο πρώην Δήμαρχος.

Αναλυτικά μιλώντας στον Aeolos Tv ο επικεφαλής της παράταξης μείζονος Αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στις εργασίες καθαριότητας και ευπρεπισμού σε κοινόχρηστους χώρους από τη δημοτική αρχή, λέγοντας ότι δεν μπορεί να θεωρούμε επίτευγμα το αυτονόητο.«… Αν ο Κύτελης δεν μπορούσε να καθαρίσει ή να κλαδέψει δέντρα η να κάνει τα αυτονόητα δεν σημαίνει ότι η καινούργια Δημοτική αρχή Χριστόφα, κάνει το επίτευγμα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουφέλος.

Σε γραπτή δήλωσή του ο πρώην Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης απάντησε τα εξής:

«Σε μία συγκυρία που το πολιτικό μας σύστημα έχει έλλειμμα πειστικής υπεύθυνης και δημιουργικής αντιπολίτευσης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Μυτιλήνης κ. Πανάγος Κουφέλος δυστυχώς έρχεται με τις δηλώσεις του στον Αίολο TV να το επιβεβαίωσει με τον πιο αφελή, ανέξοδο και προκλητικό τρόπο ότι η ευθύνη για τα προβλήματα της πόλης για άλλη μια φορά ανήκει στον απερχόμενο Δήμαρχο και όχι στους αντίστοιχους Αντιδημάρχους Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, οι οποίοι εκτός από την θεσμική ιδιότητα, ευθύνη και έχοντας έναν ανανεωμένο στόλο μηχανημάτων στα χέρια τους ήταν εκείνοι που τον επέβαλαν και ως υποψήφιο.
Όσο και αν βολεύει κάποιους να πετάνε την μπάλα στην κερκίδα οι συνδημότες μας ξέρουν και μας κρίνουν όλους.
Η πραγματικότητα ευτυχώς αργά ή γρήγορα εκδικείται τους βιαστές της».

To top