Αυτοψία Χριστόφα στο έργο διαμόρφωσης πλατείας Ιππείου

Αυτοψία Χριστόφα στο έργο διαμόρφωσης πλατείας Ιππείου

Αυτοψία στο έργο διαμόρφωσης της πλατείας Ιππείου πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου Δ.Ε. Ευεργέτουλα, Αντώνη Δάλα, του Προέδρου Προκόπη Καρτάλη και του Συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Ιππείου Ευάγγελου Αβραάμ, του Προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μυτιλήνης, Ανδρέα Παπαχριστοφόρου, της επιβλέποντος μηχανικού Γιούλης Χάφτα και εκπροσώπου του αναδόχου.

Στο πλαίσιο του έργου, που χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στην πλατεία του χωριού διαμορφώνεται υπαίθριος αμφιθεατρικός χώρος πολλαπλών χρήσεων με κερκίδες τριών επιπέδων και παιδική χαρά με παιχνίδια και δάπεδο ασφαλείας. Επιπλέον, πραγματοποιούνται και άλλες παρεμβάσεις, όπως πλακόστρωση, κατασκευή και φύτευση παρτεριών, κατασκευή πέργκολας και εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού led.

Ο κ. Χριστόφας δήλωσε σχετικά: «Πραγματοποιήσαμε σήμερα αυτοψία σε ένα σημαντικό έργο, το οποίο δημοπρατήθηκε και συμβασιοποιήθηκε από τη προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Είμαστε ικανοποιημένοι με την εξέλιξη των εργασιών και πολύ σύντομα η νέα, πολύ όμορφη πλατεία του χωριού θα παραδοθεί στους κατοίκους και τους επισκέπτες τους Ιππείου, ενώ αντίστοιχες παρεμβάσεις θα σχεδιάσουμε και θα δρομολογήσουμε και σε άλλους οικισμούς του Δήμου Μυτιλήνης».

To top