Με εκπροσώπους της Eurobank συναντήθηκε ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης

Με εκπροσώπους της Eurobank συναντήθηκε ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης

Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου,  στο Επιμελητήριο Λέσβου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Γιάννης Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τον Χαράλαμπο Αράπη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, συναντήθηκε με διευθυντικά στελέχη της τράπεζας Eurobank, τον Αναπληρωτή Διευθύνων Σύμβουλος Ιάκωβο Γιαννακλή και τoν  Κωνσταντίνο Θεοχαρόπουλο Διευθυντή της Τραπεζικής Φορέων Δημοσίου & Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών, παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου Ελευθεριάδη Χρυσοβαλάντη και τη Διευθύντρια του Καταστήματος της Μυτιλήνης Τοπαλή Φραγκούλα.

Αφορμή της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των εκπροσώπων του εμπορικού κλάδου, για τη χρηματοδότηση της Τράπεζας Eurobank με ευνοϊκούς όρους μέσα από προτάσεις πακέτων που στα κύρια χαρακτηριστικά τους έχουν την απλότητα των διαδικασιών, την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Κυρίαρχο αίτημα στην ατζέντα των αιτημάτων του Προέδρου κ Μουτζούρη ήταν η ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων, η ανάγκη δανεισμού με ευέλικτους όρους, η μειωμένη προμήθεια στις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω pos και η τοποθέτηση επιπλέον ATM σε περισσότερα σημεία.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της τράπεζας ανέπτυξαν τις πολλαπλές δυνατότητες και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορεί η Eurobank να παρέχει στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας τη δυνατότητα χρηματοδότησης των επιχειρήσεων με ευνοϊκούς όρους, ευέλικτες και σύντομές διαδικασίες και με ελάχιστα δικαιολογητικά. Ενδεικτικά ανέφεραν τη δυνατότητα δανεισμού για 30 μήνες με κεφαλαίο κίνησης ύψους μέχρι 50000 ευρώ, σύμφωνα με το τζίρο που πραγματοποιεί η επιχείρηση μέσω του pos. Η εξόφληση γίνεται σταδιακά χωρίς να επηρεάζεται η ρευστότητα της επιχείρησης ενώ παραμένει το υπόλοιπο των εισπράξεων στη διάθεση της επιχείρησης.

Καταληκτικά, στο πλαίσιο του γενικότερου ενδιαφέροντος του Προέδρου κ Μουτζούρη για πληρέστερη ενημέρωση των μελών ώστε να προκύψει διάλογος και να απαντηθούν ερωτήσεις και απορίες, συμφωνήθηκε να προγραμματιστεί με την πρώτη ευκαιρία μια ενημερωτική συνάντηση παρουσία όλων των μελών.

To top